Sport

[FOTO] LIGA PRVAKA Jugaši popustili pred Grcima

jug vs Olympiacos 1.11. liga prvaka 0

Jugaši su danas u Gružu dočekali grčki Olympiacos bitno oslabljeni za utakmicu 4. kola LEN Lige prvaka. Bila je to borba za drugo mjesto u skupini B i nastavak nadmetanja u Ligi.

S rezultatom 15:5 Grci su pobijedili te idu u drugi krug. Čeka ih utakmica protiv PRO Recca.

Grčki gosti došli su u nezgodnom trenutku. Naime, Jugašima nedostaju Hannes Daube i Bogdan Djerkovic koji su sa svojim reprezentacijama, američkom i kanadskom. A Hrvoje Zvono i Ivuša Burđelez bili su dvojbeni do zadnjeg trena zbog povišene temperature.

U prvom susretu između ove dvije momčadi koji se odigrao u Pireju 26. rujna, Jugaši su odigrali izjednačeno 12:12. Međutim, odlučujući trenutak za pobjednika došao je nakon izvođenja peteraca, gdje su protivnici bili uspješniji i slavili rezultatom 16:15.

– Totalno su nas izdominirali u svakom segmentu. Dobar dio utakmice nismo se držali osnovnog dogovora koji smo pripremali ovih dana. Mislim, da s obzirom na njihovu kvalitetu, nije trebalo ovako završiti, da smo pružili malo više krvi i odlučnosti, ali nema se što dodati sada – rekao je nakon utakmice Maro Joković.

Foto: Ivan Pozniak

Pročitajte još

Gradonačelnik čestitao PK Jugu na osvajanju devet medalja na kadetskom prvenstvu Hrvatske

Dulist

Španjolska osvojila Euro!

Dulist

Završen 10. Dubrovnik DUB Bowl

Dulist