Sport

FOTO/Pobjeda hrvatskih ragbijaša nad Oxfordom, za malu Gogu prikupljeno 90 tisuća kuna

FOTO/Pobjeda hrvatskih ragbijaša nad Oxfordom, za malu Gogu prikupljeno 90 tisuća kuna

Hrvatska ragbi reprezentacija odnijela je pobjedu nad momčadi Oxforda ove subote na Gradskom stadionu Lapad rezultatom 20:14.

Ova utakmica s jakom momčadi s poznatog Sveučilišta, ragbijašima je poslužila kao najbolja moguća priprema za važan susret Europskog kupa nacija protiv Malte koji će odigrati u travnju. Susret s Oxfordom imao je i dobrotvorni karakter. Sredstvima od ulaznica, za našu je sugrađanku Gogu Knego, oboljelu od cerebralne paralize, prikupljeno 90 tisuća kuna.

Za Hrvatsku su nastupili: 1. Miljak, 2. Brečić, 3. Biškić, 4. Brajkovic, 5. Budimir, 6. Perić, 7. Ozich, 8. Rowe, 9. Newton, 10. Rosso, 11. Grčić, 12. Jurišić (C), 13. Rudić, 14. Vlašić, 15. Vlajčević, 16. Brčić, 17. Vučković, 18. Đurović, 19. Buljac, 20. Galić, 21. Majić, 22. Kovačić, 23. Perica.

U organizaciji Hrvatskog ragbijaškog saveza i najmlađeg kluba, dubrovačkog Invictusa, igrači Oxforda s reprezentativcima Hrvatske uoči utakmice su posjetili i nekoliko osnovnih škola te odradili treninge s djecom, a ovoga tjedna održan je i Kids Rugby Days kraj Kneževa dvora.

Pročitajte još

OLMISSUM SLAVIO Square nije uspio izboriti majstoricu polufinala

Dulist

PRVI DAN ‘SWIM WARSA’ Šest medalja za Plivački klub Jug!

Dulist

Sestre Jurković brončane na Europskom veslačkom prvenstvu!

Dulist