Aktualno

[FOTO] KOMEMORACIJA JURICE POPOVIĆA Uz Matiju Vuicu Severina, Zrinka Cvitešić, Niko Kranjčar…

komemoracija jurice popovica

Komemoracija za pokojnog glazbenika Juricu Popovića održana je 5. siječnja u Društvu hrvatskih književnika u Zagrebu, prenosi Večernji.

Na komemoraciju je prva stigla njegova partnerica i poznata domaća dizajnerica Matija Vuica koja je i nakon iznenadne smrti Jurice još uvijek neutješna zbog njegova odlaska. Osim nje i članova obitelji, na komemoraciju su došli i modna agentica Tihana Harapin Zalepugin, velika Matijina podrška glazbenica Alka Vuica koja ju je sve vrijeme držala za ruku, glumica Zrinka Cvitešić i njezin partner, bivši nogometaš Niko Kranjčar, glazbenik Mladen Bodalec, Iva Todorić, glazbenik Boris Novković, atletičarka Sandra Perković, nogometaš Bruno Petković, pjevačica Severina Vučković, Sanja Doležal, glumica Anja Šovagović Despot, Branko Strupar, glumac Vedran Mlikota koji je održao govor i mnogi drugi.

Jurica Popović, glazbenik rodom iz Metkovića preminuo je 28. prosinca prošle godine u 65. godini života. Lani je obilježio 40 godina karijere koju je započeo u grupama Trotakt projekt i Gracia, a nastavio uspješnom solističkom karijerom.

Jurica Popović je rado boravio u Dubrovniku, a u kojem je često umjetnički djelovao i snimao videospotove. Za DuList se 2016. godine osvrnuo na snimanje spota ‘Ti i ja’.

-Vratio mi se onaj isti osjećaj zadovoljstva kojeg sam imao snimajući pjesmu ‘Linđo’ na ovim starim povijesnim ljepotama – istaknuo je tada Popović.

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Pročitajte još

Traži se odbjegla kokoš! Jeste li je vidjeli?

Dulist

PROMETNA NA RATCU Albanka puštena iz istražnog zatvora, obitelj traži pravdu za poginule Katu i Stipu!

Dulist

Policija danas pojačano nadzire vozače mopeda, motocikala, romobila…

Dulist