Aktualno

[FOTO] HUMANITARNA AKCIJA ZA ROKA Kupite svoj Lions moskar i pomozite dječaku

lions moskari humanitarna akacija za roka 0003 1

U predvorju Umjetničke galerije u petak, 17. svibnja s početkom u 20 sati bit će održan proljetni humanitarni event Lions kluba sv. Vlaho na kojemu će se posjetiteljima ponuditi četrdesetak – Lions moskara s potpisom dubrovačkih umjetnika koji su ih oslikali. Prihod je donacija koja je namijenjena liječenju trogodišnjeg dječaka Roka koji se bori s malignom bolešću.

U oslikavanju unikatnih moskara sudjelovali su Dubravka Tullio, Tonko Smokvina, Ivana Jovanović Trostman, Antonia Rusković Radonić, Ivona Šimunović, Ivana Selmani, Josip Škerlj, Mišo Baričević, Jasmina Runje, Rajna Inić, Ivana Jelavić, Ivona Vlašić, Josipa Vlašić, Robert Kralj, Andrea Vukoja, Nikša Selmani, Jelica Kmetović Hercigonja, Lucija Orešić, na čemu im dubrovački lionsi od srca zahvaljuju.
U humanitarnom događanju će sudjelovati talentirana jazz pjevačica Maja Grgić, dok će stihove Luka Paljetka izgovoriti članice Lions kluba sv. Vlaha, te se i na takav način oprostiti od Pjesnika Dubrovnika i Svijeta koji je nedavno preminuo.

Lionsi pozivaju sugrađane da dođu i još jedanput pomognu onima koji trebaju pomoć.
Ulaz je slobodan.

Foto: Lions Club Dubrovnik – SVETI VLAHO

Pročitajte još

IZ GRADA PODSJEĆAJU U tijeku je završno testiranje sustava zone posebnog prometnog režima

Dulist

400 TISUĆA STANOVA U RH JE PRAZNO Bačić: Nacionalni plan stambene politike biti će donesen do kraja godine

Dulist

Carmen Miloglav i ove sezone u Ragusi!

Dulist