Sport

[FOTO] GRINGO 3 PODIGNUO POKAL Dodijeljene nagrade najuspješnijim sudionicima 41. Južnodalmatinske regate

Svečano je bilo u nedjelju navečer u prostorijama JK Orsan gdje je upriličeno proglašenje najboljih i svečana dodjela nagrada najuspješnijim sudionicima 41. Južnodalmatinske regate. Pobjednički pokal podigao je Gringo 3 kormilara Robert Sandalić iz Jedriličarskog kluba Uskok Zadar, a najbrži brod regate (OPEN) bila je Stravaganza, kormilara Nika Kmetovića iz JK Orsana.

Podsjetimo, drugoplasirani u prvoj grupi (ORC) bio je Dubrovnik s kormilarom Alec Cvinarom te je treći Erco s kormilarom Iztokom Svetinom. U drugoj grupi (ORC) najbrža je bila Adriatica kormilara Andreja Šooša Maceljskog dok je drugi bio Lero kormilara Iva Kvestića, a treća Ana Lea kormilara Igora Šikića. U trećoj grupi (OPEN) prvo mjesto osvojila je Stravaganza, kormilara Nika Kmetovića, drugo mjesto pripalo je Outsideru s kormilarom Vedranom Kosovićem, a treći je Gringo 3 s kormilarom Robertom Sandalićem. U četvrtoj grupi (OPEN) prvi je bio Dubrovnik s kormilarom Alec Cvinarom, drugoplasirani je bio Erco s kormilarom Iztokom Svetinom, a treći Elan kormilara Dušana Ušeničnika. U petoj grupi (OPEN) najbrži je bio Mareus 3 kormilara Denisa Stanojevića, slijedio je GIB kormilara Gorana Oreba te je trećeplasirana bila Felicitas kormilara Janesa Zajca. U šestoj grupi (OPEN) prva je bila Fatamorgana II kormilara Mate Arapova, iza nje je bio Južni vjetar kormilara Jadrana Gamulin pa onda Regina kormilara Nikole Zečevića. U osmoj grupi (OPEN) prva je bila Adriatica kormilara Andreja Šooša Maceljskog, druga je The Pimp kormilara Roka Štambuka, a treći je bio Lero kormilara Iva Kvestića.

Pročitajte još

Ivica Granić opet na čelu RKHM Dubrovnik, Dragić se povukao

Dulist

SJAJNI SU! Dubrovačkim atletičarima 16 medalja na međunarodnom mitingu

Dulist

PRVACI I PRIJE ZADNJE UTRKE Dubrovnik Racing obranio naslov i na brdu!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija