Grad

[FOTO] Gradonačelnik potrato novinare i poželio im uspjeh u 2024.

[FOTO] Gradonačelnik potrato novinare i poželio im uspjeh u 2024.

Gradska uprava na čelu s gradonačelnikom Matom Frankovićem ovog je petka održala tradicionalni domjenak s novinarima u Hard Rock Cafeu. Gradonačelnik se okupljenim predstavnicima dubrovačkih medija zahvalio na kvalitetnom i korektnom praćenju 2023. godine, na pozitivnim kritikama, ali i hvalama te praćenju projekata koje Grad Dubrovnik vodi ili putem svojih društava.
-Svaki od njih uvijek ima isti cilj, a to je povećanje kvalitete života naših sugrađana. Nastavljamo s intenzivnom 2024. godinom u kojoj nas čeka puno novina i puno projekata – kazao je te nabrojio neke od njih, među ostalim spomenuvši Aglomeraciju. Značajan dio poslova Aglomeracije završit će, naime, upravo u ovoj godini.
-Hvala vam još jednom odgovornom praćenju i na isticanju svih problema koje naši građani imaju. To je jako važno, U ovoj godini smo započeli s projektom pune implementacije participativnog budžetiranja gdje želimo da direktna demokracija bude ključna u promjeni svega što se događa u našem gradu – rekao je te poželio novinarkama i novinarima i njihovim obiteljima sve najbolje u ovoj godini, a njihovim medijskim kužama puno uspjeha.

Pročitajte još

UKRAJINKA ANNA GADIATSKA Za mene je Dubrovnik postao drugi dom, jako sam sretna!

Maria Prkut

ZA 410 KORISNIKA Grad traži izvođače za izgradnju Doma umirovljenika ispod bolnice

Dulist

Dubrovnik domaćin konferencije KOKOSS

Dulist