Županija

FOTO Evo kako će izgledati pastoralni centar u Kuparima

FOTO Evo kako će izgledati pastoralni centar u Kuparima

Ocjenjivački sud izabrao je pet najboljih radova pristiglih na natječaju za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja pastoralnog centra, sportske dvorane i plivališta u Kuparima.

Na natječaj koji je trajao od 28. kolovoza 2014. do roka za predaju natječajnih radova 24. studenog 2014. stiglo je 16 radova.
Ocjenjivački sud koji je djelovao u sastavu Branko Silađin, dipl.ing.arh. (predsjednik), Jure Marić, prof. (dopredsjednik), dr.sc. don Petar Palić, prof. Mario Perossa, dipl.ing.arh, Silvio Nardelli, dr.sc. Tomislav Premerl, dipl.ing.arh, Romano Duić, dipl.ing.arh. i Davor Bušnja dipl.ing.arh. (zamjenik člana) – na VII. sjednici održanoj 5. prosinca 2014. donio je jednoglasno odluku o dodjeli pet nagrada.

Prva nagrada u iznosu od 102 tisuće kuna dodjeluje se autoru Baza arhitektura iz Ljubljane, dok će drugu nagradu u iznosu od 84 tisuće kuna dobiti Arhitektonski atelier Hržić iz Zagreba. Trećenagrađeni rad (66.000,00 kn) je rad skupine autora – Tin Franić, Vanja Rister, Ivana Krstinić, Mateja Markešić, Ana Martinčić Vareško, Andrea Cvetko Zdunić i Paula Žinić, dok će četvrtu nagradu u iznosu od 56 tisuća kuna dobiti Višeslav Franić iz Zagreba. Petu nagradu s iznosom od 42.000,00 kn dobivaju autori Nataša Ivanišević, Krunoslav Šmit, Sandra Barcons Planella, Jordi Parcet Comas i Zrinka Grosek.

Pročitajte još

FOTO/VIDEO Policijski demo tim interventne policije demonstrirao svoje zvanje

Dulist

NOVI REKORD LUKE PLOČE U protekloj godini ostvarili dobit od 16,613 milijuna eura

Dulist

U BRUXELLESU Župan predsjedao sastankom radne skupine za zapadni Balkan

Dulist