Aktualno

FOTO Dubrovačkim ‘plavcima’ stigla nova vozila

FOTO Dubrovačkim 'plavcima' stigla nova vozila

Ukupno 21 novo vozilo ovih je dana stiglo Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj, a riječ je o osobnim vozilima marke Ford Focus karavan koja će biti namijenjena za poslove temeljne policije.

Riječ je nabavi temeljem trogodišnjeg leasinga, budući da je 21 staro vozilo vraćeno po isteku starog leasinga. Ovi novi dizelaši svim svojim performansama odgovaraju zahtjevima policije, posebno pet vrata, idealno za uhićenja, jednom od kojih smo svjedočili u utorak 5. prosinca.

Kako se može saznati iz PU dubrovačko-neretvanske, riješen je i problem ‘lisica’, odnosno nakon izvršenih provjera sporne i neispravne su zamijenjene novima. Zimske jakne, koje će našim ‘plavcima’ dobro doći u sve hladnijim noćima, trebale bi na adresu PU dubrovačko-neretvanske stići sredinom prosinca.

Već od ranije je poznato kako najbolju opremu, ali i tehniku te kadrove ima granična policija, radi provođenja obveza iz ‘schengenskog režima’, a nakon svih ovih nabava uskoro bi im se trebala pribiližiti i temeljna.

Pročitajte još

BUDUĆI PARKING U NOVOJ MOKOŠICI Franković: Plan je da ga izgradimo u ovoj godini

Dulist

[FOTO] OBILAZAK CESTE TAMARIĆ Franković najavio: Realizacijom ovog projekta će biti moguća komunikacija manjim autobusom!

Dulist

TUŽNA OBLJETNICA U sudaru Aurore i Ilirije poginulo 10 putnika

Dulist