DuList IN

FOTO/DEVETI ROĐENDAN Direct Booker održao tradicionalan domjenak

FOTO/DEVETI ROĐENDAN Direct Booker održao tradicionalan domjenak

Direct Booker održao je u četvrtak domjenak u restoranu Mimoza povodom blagdana svetog Nikole i devetog rođendana.

Dobra atmosfera vladala je cijelim restoranom, a još jedan od razloga bio je i osvajanje plakete Zlatna kuna u kategoriji srednjih poduzetnika Dubrovačko–neretvanske županije.

– Zlatna kuna je veliko priznanje samo po sebi, a pogotovo obzirom da je ostvareno u konkurenciji srednjih trgovačkih društava gdje su među finalistima bili Nautica d.o.o. i Hilton Imperial. Nagrada i priznanje je potvrda da dobro radimo i da idemo u dobrom pravcu – rekao je jedan od vlasnika tvrtke Nino Dubretić. Posvetu i zahvalu posvećuje prije svega kolegama koji su bitni, kaže Dubretić, ‘koliko i Subašić Modriću’.

– Jer da je skinuo koji penal manje, ne bi ni Modrić dobio nagradu za najboljeg igrača. Upravo u takvom odnosu je i važnost naših kolega u cijeloj priči jer su oni nositelji cijelog uspjeha – kaže nam Dubretić. Ovom tradicionalnom tratamentu prisustvovali su i iznajmljivači kojima također, kako ističe, pripada ovo priznanje.

– Kad bi se mene pitalo, nama bi trebalo preko 1500 zlatnih kuna kako bismo se iskreno zahvalili preko 1500 obitelji koje su nam dale svoje povjerenje po pitanju upravljanja njihovih smještajnih jedinica. Ovo je rezultat i uspjeh svakog pojedinog privatnog iznajmljivača koji radi s Direct Bookerom – ističe. Devet uspješnih godina je iza njih, a planovi za budućnost su daljnja ulaganja u program i model rada.

– Nastavit ćemo povećavati tehničke mogućnosti u prodaji naših objekata i kojim ćemo držati visoku popunjenost smještajnih kapaciteta po optimalnim cijenama uz rasterećenje svakog pojedinog privatnog iznajmljivača – zaključuje Dubretić.

Tko je sve bio na domjenku, pogledajte u fotogaleriji.

mp

Pročitajte još

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist