Vaše vijesti

FOTO Deranja svoju ljubav za oldtimerima širi Gradom

FOTO Deranja svoju ljubav za oldtimerima širi Gradom

Gospari u našem najljepšem gradu već neko vrijeme dijele ljubav prvog čovjeka komunalnog poduzeća Libertas d.o.o. i uživaju u pogledu i vožnji oldtimerima starim preko trideset godina – piše nam naš čitatelj.

Potakla ga je na to pojava starih, ‘drvenih’, Libertasovih autobusa na dubrovačkim cestama. Tu činjenicu čitatelj povezuje s velikom ljubavlju direktora Libertasa Đura Deranje za limenim ljubimcima starijeg vijeka. Za Deranju se zna da je vlasnik prekrasnog oldtimera, s kojim se rado voli pojaviti na Stradunu u posebnim prilikama.

– Poznato je kako je direktor, gospar Deranja, član i udruge vlasnika vremešnih vozila. Ovi prelijepi starci su na ulicama jer se inače noviji vozni park često kvari… A puno je lakše servisirati ovakve tridesetgodišnjake. Naravno, ekologija i kvaliteta zraka malo pate, ali i to je specifikum Grada sa velikim G – zaključuje naš čitatelj.

Podsjetimo ovom prilikom i kako je DuList prije desetak dana pisao o pokvarenom ‘oldtimeru’, koji se pokvario i stao nasred ceste u Ulici Iva Vojnovića te na nekoliko sati usporavao promet.

 

 

Stavovi i mišljenja u rubrici ‘Vaše vijesti’ ne izražavaju nužno uredničku politiku redakcije portala dulist.hr, već isključivo mišljenje i stavove njihovih autora.

Pročitajte još

[FOTO] SUGRAĐANIN UPOZORAVA Netko krade kamen na trasi stare željezničke pruge?

Dulist

PROBLEMATIČNI ZNAKOVI KRAJ DOMA ZDRAVLJA ‘Mi se snalazimo, dok stranci rade opasne greške’

Dulist

NEMOGUĆA SITUACIJA Čitateljica: ‘S kolicima trebam izlaziti na cestu i izlagati opasnosti svoje dijete i sebe’

Dulist