Sport

[FOTO] Bili smo i ove nedjelje na Europskom kupu, Ivani Šutalo pauza nije ‘pomrsila planove’

[FOTO] Bili smo i ove nedjelje na Europskom kupu, Ivani Šutalo pauza nije 'pomrsila planove'

U sklopu Europskog kupa za seniore, jednog od natjecateljima najdražih turnira u kalendaru Europske judo unije, natječe se i nama drago lice – ‘povratnica’ Ivana Šutalo. Borbe ‘odrađuje’ ove nedjelje, nakon dvije godine pauze zbog problema i oporavka od operacije ramena.

Ivana je pobijedila Sarah Adlington iz Velike Britanije (3:17), u polufinalu se borila s Katarinom Lucijom Vuković (2:31) iščekujući pobjednicu u kategoriji 78+ između Helene Vuković i Čehinje Markete Paulusove. To je za Ivanu, unatoč dužoj pauzi, prošlo glatko, a za zlato se borila s Helenom Vuković. Ipak je dočekalo srebro zlatnog sjaja. Bravo Ivana! Josip Bulić iz Judo kluba Dubrovnik 1996. uzeo je broncu, kao i Luka Violić. Čestitamo svim sudionicima! 

– Super sam, u punom treningu! Zbog ozljede se nisam mogla trenirati niti natjecati tako da će mi ovo biti prvi turnir u dvije godine. Što se tiče samog turnira, ne mogu reći što očekujem jer je prošlo dosta vremena, ali dat ću sve od sebe u svom gradu! Jako se veselim nastupu i nadam se da je ovo moj novi početak – otprila je pred početak kupa raspoložena Šutalo, europska prvakinja do 23 godine 2016. godine.

Video prijenos borbi oba dana, kao i rezultate te ždrijeb možete pronaći na live.ijf.org ili na internet stranicama Europske judo unije.

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist