Sport

[FOTO] 22. NAGRADA RAGUSA RACING Slavio AMK Zanatlija Zagreb, Anto Prnić najbolji junior

AMK Zanatlija Zagreb pobjednik je 22. Nagrade Ragusa Racing u disciplini autoslalom A09, u sastavu Filip Agić, Marko Palijan i Fran Krajnjac. Srebro je podigla ekipa AK Pula-Rovinj, a treće, brončano mjesto, AKK Fly with Kolman. Četvrto i peto mjesto zauzeli su AK Župa dubrovačka te AK Ragusa Racing.

U ukupnom poretku Kupa RH zlato je odnio Anto Prnić iz AK Pelješac Racing. Srebro je otišlo u ruke Zlatka Brozovića i Belson Nostalgiju, dok je broncu osvojio Josip Prizmić, također iz AK Pelješac Racing. Anto Prnić prvi je i u kategoriji juniora. Drugo mjesto zauzeo je njegov klupski kolega Duje Prižmić, a broncu Rocco Kaucki, Belson Nostalgija. U kategoriji vozačica prvo mjesto osvojila je Andrea Rastovsky iz AK Remetinec.

Na Prvenstvu Hrvatske posebno uspješni iz AK Župa dubrovačka. Prvo mjesto zauzeo je Deni Kmetović, a drugo Marijo Barović. Broncu je osvojio Nenad Damarija iz AK Pula-Rovinj. U dobroj atmosferi dodijeljene su zaslužene nagrade, a kako je bilo pogledajte u našoj fotogaleriji!

Pročitajte još

STOLNI TENIS Prva tri mjesta izborile ekipe Ujedinjeno Konavle, Aragosa travel i Montovjerna

Dulist

Dođite podržati velike i malene Sharkse i pomozite onima kojima je najpotrebnije!

Dulist

[FOTO] VK NEPTUN SLAVI STO GODINA ‘Mi smo jedna velika obitelj, veslači su srce kluba!’

Dulist