Crna kronika

FILMSKE SCENE U DOLINI NERETVE Ženinom ljubavniku smjestio klopku pa ga dočekao s pištoljem

FILMSKE SCENE U DOLINI NERETVE Ženinom ljubavniku smjestio klopku pa ga dočekao s pištoljem

Prave filmske scene odvijale su se prošlog vikenda u dolini Neretve. Naime, prema pisanju 24 sata 50-godišnjak je ženinom ljubavniku smjestio klopku te ga na kućnom pragu dočekao – s pištoljem.
Sredovječni suprug mirni obiteljski čovjek, već neko vrijeme sumnja u vjernost nekoliko godina mlađe supruge, piše dalje 24 sata, a kako je htio biti siguran tko je ženin ljubavnik napravio je ‘inspekciju’ njenog mobitela.

-Poslao je SMS liku na kojeg je imao pik, inače vlasniku kafića iz jednog od obližnjih mjesta, a u poruci (sa supruginog broja dakle) mu je obećao nezaboravnu večer punu vrućeg seksa! Sve je postalo jasno nedugo potom, za dobar provod očigledno super-zainteresirani vlasnik lokala, koju godinu stariji od ‘suparnika’, dojurio je do obiteljske kuće svoje “stare” ljubavi. Navodno su bili u vezi prije 20-ak godina, što je i bio okidač sumnje u vjernost. Na njegov šok, dočekao ga je 50-godišnjak, naoružan pištoljem! Iako je sve bilo jasno vlasniku kafića, 50-godišnjak je, držeći ga na nišanu, istresao sve što ga je morilo: “Što je jeba..!? Mislio si jeb.. moju ženu!? Sad ćeš se skinut, a onda nazovi svoju ženu i reci joj gdje si i zašto si tu!” – dio je tirade upućene prema nesuđenom ljubavniku, kojeg je potom “domaćin” natjerao da popije prozirnu tekućinu. Uvjerio ga je da je u pitanju cidokor! Je li od bezbojne tekućine ili od straha, pajdo se onesvijestio. ‘Spasili’ su ga djelatnici Hitne službe pristigli na intervenciju jer ga je tako bez svijesti 50-godišnjak izbacio na ulicu. Kako se ustanovilo, ipak nije bio u pitanju otrov – pišu o ovom događaju iz 24 sata.
U međuvremenu mu je sumnjičavi muž izbušio gume na automobilu. 50-godišnjak je prijavljen te pušten na slobodu uz mjeru opreza – ne smije se približavati žrtvi, dakle vlasniku kafića i glavnom ‘osumnjičenom’ za ulogu ljubavnika. Iz dubrovačke policije istaknuli su kako je u cijelom slučaju kriminalističko istraživanje u tijeku.

Pročitajte još

[FOTO] MALOLJETNIČKO NASILJE NA PROFILU ‘MOLI SE DUBROVNIK’ Brutalnost s TikToka izašla na ulicu

Nora Di Leo

TUŽAN DAN U DUBROVNIKU Preminuo i Antun Tonći Matković

Dulist

OSTAJE TUGA I PRAZNINA Preminuo Draško Milojević

Dulist