DuList IN

FESTA SV. JOSIPA Svečana procesija i misno slavlje u Gradu i na Babinom kuku

FESTA SV. JOSIPA Svečana procesija i misno slavlje u Gradu i na Babinom kuku

Svetkovina sv. Josipa proslavit će se i ove godine u crkvi sv. Josipa u Gradu u kojoj se održava Trajno euharistijsko klanjanje. Zbog slavlja titulara crkve klanjanja neće biti u sate pobožnosti i misnih slavlja vezanih uz proslavu sv. Josipa.

Na samu svetkovinu sv. Josipa u utorak, 19. ožujka mise u crkvi bit će u 7.00, 8.00, 9.00, 10.00, 11.00 i 12.00 sati te predvečer u 17. 00 sati.

Za blagdan će se vjernici pripremati trodnevnicom od subote, 16. ožujka. Pobožnost sv. Josipu molit će se svakog dana u 16.30 sati a nakon toga u 17.00 sati slijedi misa.

Misna slavlja predvodi rektor crkve sv. Josipa don Slavko Grubišić.

Svetkovina sv. Josipa svečano će se proslaviti i u kapelici sv. Josipa na Babinom kuku u Dubrovniku.

Na sam blagdan 19. ožujka svečano misu s procesijom koja počinje u 17.30 predvodit će don Ivan Šimić, ravnatelj Arhiva Dubrovačke biskupije. Pola sata prije mise molit će se krunica i litanije sv. Josipu.

Vjernici se će za blagdan pripremati i trodnevnicom koju će predvoditi umirovljeni svećenici don Mirko Maslać i don Ante Marković. Misa s propovijedi bit će radnim danima 16. i 18. ožujka u 17.30, a pola sata prije mise molit će se krunica i litanije svecu. U nedjelju, 17. ožujka u 8.30 sati molit će se pobožnost križnog puta, a misa s propovijedi bit će u 9 sati.

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist