DuList IN

Evo tko će se boriti za titulu pobjednika Konovizije 2021.

Evo tko će se boriti za titulu pobjednika Konovizije 2021.

Iako je još uvijek nepoznanica u kakvom će se obliku održati, zbog čega je napravljeno pet različitih scenarija, od danas je barem poznato kojih će 16 mjesta i sela nastupiti na finalnoj večeri Konovizije 2021., javljaju organizatori natjecanja konavoskih sela u pjevanju.
Na pozornici čilipskog Doma kulture će se tako, osim predstavnika Mlina koje je već najavljeno kao gostujuće mjesto i domaćina Čilipa, konovizijskoj publici predstaviti i predstavnici Cavtata, Dunava, Grude, Karasovića, Lovorne, Ljute, Mihanića, Močića, Pavljeg brda, Poljica, Pridvorja, Radovčića, Zastolja i Zvekovica.
-Kao ni na prošlom izdanju, tako i ovaj put pobjednik neće braniti naslov, obzirom da Drvenik nije prijavio predstavnika, a kako izostaju i Komaji broj mjesta koja su nastupila na svim Konovizijama pao je na šest – Cavtat, Čilipi, Gruda, Lovorno, Poljice i Pavlje brdo. Međutim, na Konoviziji 2021 po prvi put nastupaju Mihanići, koji tako postaju 30. konavosko mjesto u konovizijskoj obitelji! – ističu organizatori.
Predstavljanje kandidata počinje 8. siječnja 2021. godine, dok će izvlačenje redoslijeda pjevanja biti održano 29. siječnja 2021.
Finalna večer Konovizije 2021. je na rasporedu 12. veljače 2021. a početak je planiran za 20 sati. Međutim, kako će izgledati Konovizija 2021. te u koliko će točno sati biti početak ovisit će o situaciji s koronavirusom, kao i tada važećim mjerama i preporukama Stožera CZ i HZJZ.

Pročitajte još

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist

KRISTINA ČORAK DONOSI Tradicionalne slastice s modernim twistom

Dulist

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović