DuList PROMO

EUROHERC I ADRIATIC Svojim osiguranicima pripremili 342 nagrade vrijedne 7,4 milijuna kuna

EUROHERC I ADRIATIC Svojim osiguranicima pripremili 342 nagrade vrijedne 7,4 milijuna kuna

U Zadru i Splitu dodijeljene su nagrade trećeg kola nagradnih igara ‘Moja polica u Eurohercu/Adriaticu vrijedi više’, a u sljedećim danima svoje vrijedne nagrade preuzet će i osiguranici u Rijeci, Slavonskom Brodu, Varaždinu, Koprivnici i Zagrebu. Veliko finale očekuje nas 10. ožujka u Zagrebu, kada će biti dodijeljene glavne nagrade – dva VW Touarega, 6 luksuznih ljetovanja i ukupno 200.000 kuna na potrošačkim karticama!

U Splitu i Zadru 23. veljače započela je dodjela nagrada trećeg kola najvećih nagradnih igara u Hrvatskoj koje su Euroherc i Adriatic osiguranje organizirali za svoje osiguranike želeći im tako na najbolji način zahvaliti na vjernosti.

Nagradne igre odvijale su se u tri regionalna kola, uz veliko nacionalno finalno izvlačenje, a osiguravajuća društva pripremila su ukupno 342 vrijedne nagrade i nevjerojatan nagradni fond od 7,4 milijuna kuna. Za sudjelovanje u najvećim nagradnim igrama u Hrvatskoj trebalo je ugovoriti policu obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti i/ili kasko osiguranja za osobno i/ili teretno vozilo u Eurohercu ili Adriaticu do 31. prosinca 2020. godine.

Sreća kakva se rijetko doživljava

-U početku sam mislio da je u pitanju neka šala. Bio sam jako iznenađen. Nisam ni znao da sudjelujem u nagradnoj igri, samo sam ugovorio policu osiguranja. Čitav moj Kaštel Sućurac, ‘bruji’ o tome kako smo i ja i cijelo mjesto osvojili ovu nagradu. Moram priznati da nikad u životu nisam ništa dobio i sve sam stekao teškim radom. Ali život je jedno ogromno strpljenje, mislim da je time sve rečeno – riječi su jednog od ovih dana najsretnijih Dalmatinaca, Ivana Stahovića iz Kaštel Sućurca, dugogodišnjeg osiguranika Adriatic osiguranja, kojem je ključeve novog automobila uručio direktor Podružnice Split Adriatic osiguranja Neven Penjak.

Drugi najsretniji osiguranik, Zadranin Dalibor Perica osiguranik je Euroherca već 15 godina i kaže kako je nagrada stigla kao šlag na tortu za njegov 58. rođendan. ‘Nikada u životu nisam igrao nikakvu nagradnu igru i baš sam se iznenadio kada su mi javili. Davno sam se uvjerio da je Euroherc dobro osiguranje, jer svi djelatnici pružaju punu podršku svojim osiguranicima kada je to najpotrebnije’, istaknuo je sretni dobitnik Golfa 8 i dodao kako će automobil dati kćeri ako položi vozački, ali samo da se provoza!

Najsretniji osvojili VW Touareg

Euroherc i Adriatic nastavljaju put po Hrvatskoj, pa će tako obići Rijeku, Slavonski Brod, Varaždin, Koprivnicu i Zagreb. Najveće uzbuđenje sačuvali su za kraj. Dva dobitnika finalnog kola u Zagrebu će 10. ožujka preuzeti ključeve dva luksuzna VW Touarega, s uključenim osiguranjem od automobilske odgovornosti i kasko osiguranjem. Tada će svoje nagrade preuzeti i dobitnici potrošačkih kartica Agram banke u iznosu od po 50.000 kuna, kao i dobitnici ekskluzivnih ljetovanja u hotelu Medora u Podgori.

Čestitamo svim dobitnicima kojima su sreću donijele police osiguranja ugovorene u Eurohercu i Adriaticu!

Pročitajte još

GASTRO MARE Chef Bjelko donosi svoj recept za pečenog kokota

Dulist

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist

RIT CROATIA Osvoji punu stipendiju za američki studij Service Managementa

Dulist