DuList IN

EMERSON PROGNOZIRA “Neka bude 2:2 pa da četiri puta slavim!”

EMERSON PROGNOZIRA "Neka bude 2:2 pa da četiri puta slavim!"

Najtraženija osoba u Dubrovniku na dan otvaranja Svjetskog prvenstva i utakmice Brazila i Hrvatske je nogometaš Konavljanina, glumac Kazališta Marina Držića te ponajprije konavoski zet Emerson de Souza Cruz. Sreli smo ga na Stradunu u hrvatsko-brazilskom dresu, hrvatskom i brazilskom zastavicom u rukama.

– Večeras će sigurno biti jako interesantna utakmica. Volio bih da bude 2:2, da budu četiri gola pa da četiri puta slavim. Ipak, iskreno, Hrvatska će teško dobiti tu utakmicu. To je moje mišljenje, iako bih volio da bude 2:2. Ali Brazil mora dobiti Hrvatsku obavezno – kaže nam popularni Emerson te posebno ističe pritisak medija i javnosti na brazilsku reprezentaciju.

– Pritisak je ogroman, očekivanja su velika. Dodatan je razlog što se Svjetsko prvenstvo igra u Brazilu. Mi govorimo o nogometu i živimo za nogomet. Mi to moramo osvojiti, i to baš radi mira u državi – ističe Emerson. Pitamo ga za koju reprezentaciju će navijati supruga Ana, a za koga sinčić Leonardo?

– Supruga će sigurno navijati za Hrvatsku, a malenog sam obukao u brazilski dres. On će isto sigurno kao i tata, neka bude 2:2 pa da se svi skupa četiri puta veselimo!

Pročitajte još

ZVIJEZDE PJEVAJU Igor Barberić i Ivana Kindl osvojili prvo mjesto, Mihovil Španja srca Hrvatske

Dulist

Plesni studio Lazareti ostvario nove uspjehe na prestižnom natjecanju!

Dulist

FINALE ZVIJEZDE PJEVAJU Podržite Mihija svojim glasom!

Dulist