Grad

EKONOMSKA ŠKOLA Kompleti udžbenika i školskog pribora za 10 najboljih učenika trgovaca

EKONOMSKA ŠKOLA Kompleti udžbenika i školskog pribora za 10 najboljih učenika trgovaca

Danas započinju prijave obrazovnih programa za upis učenika u 1. razred srednje škole, na konferenciji za novinare održanoj u 11,00 sati, Ekonomska škola prezentirala je projekt “Teže je stvoriti trgovca nego suca” u suradnji s partnerima, predstavnicima iz gospodarstva.

Projekt je vezan uz obilježavanje 600.-te godišnjice rođenja Benedikta Kotruljevića (1416.-1469.), a posebno je usmjeren na osiguravanje podrške učenicima koji će ove godine upisati smjer prodavač. Naziv projekta je izreka koju je Kotruljević koristio u svom djelu “O trgovini i savršenom trgovcu” želeći istaknuti važnost i težinu obavljanja trgovačke djelatnosti zbog njezine raznolikosti i promjenjivosti.

-Kroz projekt, uz pomoć partnera, osiguravamo komplete udžbenika i školskog pribora za 10 učenika smjera prodavač koji na rang ljestvici prodavača ostvare plasman od 1. do 10. mjesta. Osim ove podrške, planirali smo radionice i predavanja koja ćemo realizirati u suradnji s našim partnerima u sljedećoj školskoj godini, ne samo s učenicima smjera prodavač već i s ostalim učenicima naše škole- poručuju iz Ekonomske škole

U suradnji s trgovačkim tvrtkama realizirat će se radionice na teme vođenja prodajnog razgovora, vještine pregovaranja, rada u prodavaonici i zaštite potrošača. Tema vođenja prodajnog razgovora radit će se i u suradnji s osiguravajućim društvom. U suradnji s bankama organizirane su radionice na teme vođenja osobnih financija, štednje i pravilnog zaduživanja.

Pročitajte još

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Andro Vidak na Orsuli je ostavio četiri apartmana! Ima nove velike planove za taj gradski park!

Barbara Đurasović

UŽIVO OD 10 SATI Pratite otvaranje ponuda za dodjelu dozvola na pomorskom dobru

Dulist

JAVNI POZIV Grad sufinancira nabavu, instaliranje i ugradnju solarnih modula na obiteljskim kućama

Dulist