Vaše vijesti

EKO OMBLIĆI ‘Popravite slomljenu ogradu i napuknuti zid u ulici Bartola Kašića!’

Mokoške ekološke udruge Zeleni Forum i Eko Omblići uputili su još jedan otvoreni eko apel komunalnim službama Mokošice i Grada zbog slomljene željezne ograde i napuknutog zida u Ulici Bartola Kašića 16 u Novoj Mokošici.

-Zašto se ne popravi slomljena željezna ograda te napukli zid koji je opasnost za djecu koja tu prolaze u vrtić i školu, pitaju nas protekelih mjeseci zabrinuti Mokošani preko našeg Zelenog telefona Eko-Fona 020/453-850. Poslije ovih silnih kiša ovo područje zbog klizanja može ugroziti živote prolaznika. Ne znamo zašto ne reagira Gradski kotar Mokošica, koji bi po mišljenju građana Mokošice trebao više paziti na ovakva događanja po Mokošici? O ovome smo problemu već nekoliko puta reagirali, ali ništa se nije popravilo. Sve stoji kao i prije! – ističe voditeljica Zelenog telefona Eko Fona Jadranka Šimunović.

Pročitajte još

‘Do kada vandalizmi u Eko parku u Mokošici?, pita se Jadranka Šimunović

Dulist

[VIDEO] BATALOM SE ŠIRE NEUGODNI MIRISI Smrdi, smrdi, užasno smrdi!

Dulist

U Hrvatskoj godišnje bacimo lijekove u vrijednosti od tri milijarde kuna

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija