Crna kronika

DVIJE TEŽE PROMETNE TIJEKOM VIKENDA Dvojica motociklista zbog ozljeda zadržana u bolnici

DVIJE TEŽE PROMETNE TIJEKOM VIKENDA Dvojica motociklista zbog ozljeda zadržana u bolnici

Tijekom proteklog vikenda u dvije prometne nesreće koje su se dogodile na području Mokošice i Župe dubrovačke dvoje motociklista teže su ozlijeđeni. Prva prometna nesreća se dogodila oko 2 sata, 5. rujna u Ulici Bartola Kašića u Mokošici, kada je 17-godišnjak, prije stjecanja prava na upravljanje motociklom i bez zaštitne kacige na glavi, upravljao neregistriranim i neosiguranim motociklom te je, uslijed neprilagođene brzine, izgubio nadzor nad motociklom i pao na kolnik kada je dobio teže tjelesne ozljede. Nakon ukazane liječničke pomoći, zadržan je na liječenju u dubrovačkoj bolnici.

Druga prometna nesreća se dogodila u večernjim satima jučer, 6. rujna u Mlinima u Župi dubrovačkoj, kada se 37-godišnji vozač osobnog vozila dubrovačkih registracijskih oznaka uključivao u promet na državnu cestu D-8 i pritom oduzeo prednost prolaska motociklu dubrovačkih registarskih oznaka kojim je, bez propisane zaštitne kacige, upravljao 29-godišnjak te je došlo do sudara osobnog vozila i motocikla.
Uslijed pada na kolnik, vozač motocikla zadobio je teže tjelesne ozljede te je, nakon ukazane liječničke pomoći, zadržan na liječenju u dubrovačkoj bolnici.

Pročitajte još

[FOTO] SUDAR NA MAGISTRALI Dva automobila i cisterna, jedna osoba prevezena u bolnicu

Dulist

GOSPODARSKI KRIMINALITET Nizom kaznenih djela 41-godišnjak pričinio štetu od preko 100 tisuća eura

Dulist

Napustio nas je Nikša Bender, dugogodišnji turistički djelatnik

Dulist