Aktualno

Duško Pavlović podnio ostavku na mjesto rektora Sveučilišta Libertas, za v.d. imenovan Ivo Andrijanić

Dosadašnji rektor Sveučilišta Libertas prof. dr. sc. Duško Pavlović podnio je ostavku na ovu dužnost s danom 31. kolovoza nakon 12 godina na čelnim mjestima u VPŠ Libertas i Sveučilištu Libertas, a zbog odlaska na novi posao. Na današnjoj sjednici, Upravno vijeće Sveučilišta Libertas za v.d. rektora imenovalo je prof. dr. sc. Iva Andrijanića. Prof. Andrijanić dugogodišnji je profesor Sveučilišta Libertas, a bio je i prvi dekan VPŠ Libertas. Trenutno je dekan Fakulteta međunarodnog poslovanja i ekonomije.

Dosadašnji dekan Pavlović zahvalio je kolegama na Sveučilištu na svom trudu koji su ulagali kroz sve ove godine u postizanje izvrsnih rezultata kao i na podršci koju su mu pružali kroz ovih 12 godina koliko je proveo na čelnim pozicijama Sveučilišta Libertas.

Pročitajte još

Radionice za odgajatelje koji u izazovnim vremenima brinu o djeci ranog i predškolskog uzrasta

Dulist

ŠTO SE KRIJE IZA MISTERIOZNOG NESTANKA HARISA METHADŽOVIĆA? Majku je izgubio kao dječak, bolest ga je odvela u ovisnost. Svaki trag gubi mu se 2018.

Leona Rašica

Osnovana inicijativa TUP – urbana četvrt, zatražili sastanak s gradonačelnikom

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija