Sport

DUJE REZO PRED UTAKMICU ISTINE: ‘Doigravanje za prvaka bila bi nagrada svima!’

DUJE REZO PRED UTAKMICU ISTINE: 'Doigravanje za prvaka bila bi nagrada svima!'

Malonogometni klub Square u petak, 27. travnja s početkom od 20 sati u dvorani OŠ Župa dubrovačka igra utakmicu sezone. Borba za ulazak u doigravanje potrajala je doslovno do posljednjeg kola u kojem Square dočekuje zagrebački Alumnus.

Zagrebački sastav također pobjedom u Župi dubrovačkoj može do doigravanja pa je za očekviati dosta izjednačenu i neizvjesnu utakmicu do posljednje sekunde.

– Pokazali smo u dosta utakmica da možemo igrati jako dobro, jedna od tih utakmica bila je i ona u Zagrebu upravo protiv Alumnusa. Međutim, u zadnjoj utakmici smo zbog neozbiljnog pristupa skoro ostali bez prilike za play off, što nam je dovoljan pokazatelj da bez apsolutnog truda i koncentracije nema rezultata – jasan je Duje Rezo koji je u pobjedi 7:5 protiv Albone Potpićan postigao čak četiri pogotka.

U petak se igra utakmica istine nakon koje će se znati kompletan rasplet tko će u play off, a za koga je sezona završena. Square s pobjedom protiv Alumnusa te pobjedom Splita protiv Nacionala u Zagrebu direktno ulazi u doigravanje. Splićani moraju jurišati pobjedu s kojom bi potvrdili prvo mjesto no s druge strane i Nacional traži trobod s obzirom da je i za njega otvorena mogućnost ulaska u doigravanje.

– Već su doigravanje za prvaka Hrvatske osigurali Novo Vrijeme, Vrgorac, Crnica, Futsal Dinamo i Split Tommy, a šesti putnik u play off doznati će se već sutra oko 21.30 sati! Atmosfera je pozitivna i opuštena, kao što je bila kroz cijelu sezonu. Nema pritiska ali ni euforije pred ovu utakmicu bez obzira na to što ona nosi. Ova momčad se tek počela stvarati i ulazak u play off bi bila samo nagrada i dobro iskustvo za mladiće koji su već u prvoj sezoni pokazali da će Square i u buduće imati svoje mjesto u vrhu hrvatskog futsala – zaključio je Duje Rezo.

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist