Sport

Đuho: Zasluženo su nas razbili!

veselin djuho64

Nakon teškog domaćeg poraza od Primorja trener Juga Veselin Đuho priznao je da mu je momčad izgledala iscijeđeno.

– Bili smo bez energije, osjetio se zamor iz Genove, uz dvije blokade koje su primili Bušlje i Macan. Doista je bilo loše – kratko je kazao Đuho, koji smatra da je igra Primorja bila na vrhunskoj razini.

– Primorje je odigralo lepršavo, imali su prednost iz Rijeke i nisu imali imperativ. Imaju nekoliko velikih znalaca, šutera, i to su bez pritiska dobro odradili. Moramo biti realni, sve im je ulazilo u gol. Sve se okrenulo na njihovu stranu, a jaki su. Zasluženo su nas razbili – istaknuo je Đuho.

Kapetan momčadi Nikša Dobud kazao je kako nikad nije ugodno izgubiti s velikom razlikom.

– Ne moramo ih pobjediti, ali ne smijemo baš ovako izgledati. realno, puno je razloga za poraz, ponajprije u dvije utakmice e Reccom koje smo naznačili kao najbitnije. Ispraznili smo se i to se vidjelo u bazenu. Bilo je i dosta ozlijeđenih, što se vidjelo na agresivnosti. Ako nismo 120 posto u ovakvim utakmicama, ne možemo se nositi s njima. Od svih utakmica s njima, ova je najnebitnija. Trebamo se zaliječiti i pripremiti se za kraj sezone. Žao mi je publike koja je došla u velikom broju i nadam se da ćemo im se uskoro odužiti – kazao je Dobud.

Pročitajte još

[FOTO] ODRŽAN VATERPOLSKI KAMP ZA MLADE Fatović: ‘Ponekad zaboravim kako je lijepo raditi s mlađima’

Maris Guca

Kakaris stiže u Jug?

Dulist

Amerikanac Xavier Rhodes novo pojačanje Košarkaškog kluba Dubrovnik

Dulist