Aktualno

DUGOGODIŠNJI GOSTI Oni i Dubrovnik vole se već 21 godinu!

Na simboličnoj maloj svečanosti, održanoj u restoranu Mimoza, u ponedjeljak dugogodišnjim gostima grada Dubrovnika, Turistička zajednica grada Dubrovnika dodijelila je zahvalnice i prigodne poklone.

Prilikom tradicionalnog običaja Turističke zajednice grada Dubrovnika da simbolično daruje dugogodišnje goste, koji su ujedno i najbolji promotori turističke ponude, prigodnu zahvalnicu i poklon za uspomenu, dobio je bračni par Uli i Renate Kwetkat iz grada Herne u Njemačkoj, u znak zahvalnosti za vjernost Dubrovniku već 21 godinu.

Njihov prvi dolazak u Dubrovnik bio je 1997. godine, kada su za cilj imali pružiti pomoć i potporu Dubrovniku nakon Domovinskog rata. Uz pomoć pok. don Pera iz Župe svetog Petra organizirali su spajanje mladih iz Njemačke i Dubrovnika. Tijekom svojih brojnih dolazaka i boravaka u Dubrovniku, nekad i više puta godišnje, ostvarili su trajna prijateljstva, posebice s Ankom i Brankom Daničićem te Dubravkom Čačić.

U ime TZ grada Dubrovnika Zahvalnicu za vjernost Dubrovniku i prigodne poklone uručile su Sandra Milovčević i Aida Hadžić, koje su zahvalile bračnom paru Kwetkat na odanosti te izrazile nadu da će nastaviti svoju tradiciju posjećivanja Dubrovnika.

Za TZ grada Dubrovnika ovakvi dugogodišnji gosti posebno su dragocjeni, jer su odani našem kraju i svoju privrženost s ponosom ističu i u svojim domovinama.

Pročitajte još

VK JUG NA DAR DOBIO SVOJU SLIKOVNICU Priča o ježu jugašu oduševit će najmlađe, ali i one nešto malo starije!

Dulist

ZA IDUĆU GODINU Ryanair uvodi 16 novih linija iz Dubrovnika, a tri će ‘operirati’ cijelu godinu!

Dulist

[VIDEO] Napreduju radovi na rekonstrukciji hotela Argentina

Dulist