Aktualno

Dubrovniku Plavi cvijet, nagrade Bakiću i Misir

Dubrovnik je ovogodišnji pobjednik za nagradu Plavi cvijet Hrvatske turističke zajednice.

Riječ je o nagradi za uređenost turističkih mjesta primorske Hrvatske kao cjeline, gdje je naš Grad završio na prvom mjestu u kategoriji mjesta s preko 10 tisuća stanovnika, a slijede nas Zadar i Umag. Nagrada će, uz ostale, Dubrovniku biti dodijeljena na Danima hrvatskog turizma, koji se 18. i 19. listopada održavaju u Valamar Lacromi.

Podsjetimo, za ovogodišnji Plavi cvijet Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije kandidirala je uz Dubrovnik, još i Orebić, u kategoriji turističkih mjesta od 1000 do 3000 stanovnika, te kao pojedinačne elemente turističke ponude špilju u hotelu More, park Franjevačkog samostana u Slanom, te Turistički informativni centar u Veloj Luci.

No, Plavi cvijet nije jedina nagrada koju dodjeljuje Hrvatska turistička zajednica. Tu je i nagrada za djelatnika godine – Čovjek ključ uspjeha u turizmu gdje se među pobjednicima nalazi i dvoje Dubrovčana. U kategoriji agencijskog djelatnika pobjedu je odnijela Nikolina Misir, direktorica sektora Gulliver Travela, dok je u kategoriji djelatnika u sustavu turistički zajednica pobijedio Vladimir Bakić, direktor županijske TZ.

Pročitajte još

U DNEVNIKU NOVE TV Gordana Buljan Flander dala neopozivu ostavku na mjesto ravnateljice Poliklinike

Dulist

PAVELA NAKON OSVAJANJA HRVATSKE VELIKE NAGRADE SIGURNOSTI Ovo je kruna karijere!

Dulist

DR. SINIŠA CAR NAPUSTIO JE NAJZELENIJI OTOK Mljet je unio mir u moj život

Maria Prkut

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija