Aktualno

Dubrovniku Plavi cvijet, nagrade Bakiću i Misir

Dubrovniku Plavi cvijet, nagrade Bakiću i Misir

Dubrovnik je ovogodišnji pobjednik za nagradu Plavi cvijet Hrvatske turističke zajednice.

Riječ je o nagradi za uređenost turističkih mjesta primorske Hrvatske kao cjeline, gdje je naš Grad završio na prvom mjestu u kategoriji mjesta s preko 10 tisuća stanovnika, a slijede nas Zadar i Umag. Nagrada će, uz ostale, Dubrovniku biti dodijeljena na Danima hrvatskog turizma, koji se 18. i 19. listopada održavaju u Valamar Lacromi.

Podsjetimo, za ovogodišnji Plavi cvijet Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije kandidirala je uz Dubrovnik, još i Orebić, u kategoriji turističkih mjesta od 1000 do 3000 stanovnika, te kao pojedinačne elemente turističke ponude špilju u hotelu More, park Franjevačkog samostana u Slanom, te Turistički informativni centar u Veloj Luci.

No, Plavi cvijet nije jedina nagrada koju dodjeljuje Hrvatska turistička zajednica. Tu je i nagrada za djelatnika godine – Čovjek ključ uspjeha u turizmu gdje se među pobjednicima nalazi i dvoje Dubrovčana. U kategoriji agencijskog djelatnika pobjedu je odnijela Nikolina Misir, direktorica sektora Gulliver Travela, dok je u kategoriji djelatnika u sustavu turistički zajednica pobijedio Vladimir Bakić, direktor županijske TZ.

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

[FOTO] BAHAT I NEKULTURAN A gdje nego na sred puta?

Dulist

SUTRA U GOSPINOM POLJU Motociklisti, policija vas poziva na poligon sigurne vožnje

Dulist