Sport

DUBROVNIK RUN LIGA Živković i Žeravica najbrži na Lopudu

Ante Živković u muškoj i ukupno te Made Žeravica u ženskoj kategoriji pobjednici su 5. utrke Dubrovnik RUN lige za 2015. godinu, koja je u četvrtak 8. listopada održana na otoku Lopudu.

Živković je 8 kilometara dvokružne utrke istrčao u vremenu od 30 minuta i 12 sekundi. Drugi je kroz ciljnu ravninu prošao Enis Hrustić, a treći Igor Manestar. Made Žeravica bila je najbrža u ženskoj konkurenciji i ukupno 11. u pretku, ispred Nele Madeško (16.) i Ivane Jukić (17.). Trčala su ukupno 22 natjecatelja, a najboljima su pripale i nagrade.

– Ovim događajem, kao i prijašnjim i budućim utrkama, Dubrovnik RUN skupina trkača entuzijasta iz Dubrovnika želi promovirati trčanje u Gradu i izvan Grada i staviti Dubrovnik na međunarodnu kartu trkačkih destinacija, kao i potaknuti lokalne ljude da se više bave trčanjem svakodnevno jer je dokazano najefikasnija aktivnost za ljude bez obzira na dob, spol i fizičku spremu! – poručuju iz Dubrovnik RUN-a.

 

Konačni poredak 5. utrke na Lopudu:
1. Ante Živković
2. Enis Hrustić
3. Igor Manestar
4. Ivan Šutalo
5. Mario Obuljen
6. Daniel Marušić
7. Marko Špiljak
8. Marijo Anđelić
9. Bruno Bebić
10. Robert Varga
11. Made Žeravica
12. Ivan Kekez
13. Mato Čorić
14. Đivo Krile
15. Mario Kos
16. Nela Maduško
17. Ivana Jukić
18. Matko Medak
19. Vedran Mezei
20. Luka Lončarević
21. Sanja Marušić
22. Ana Vujnović

Pročitajte još

Evo u kojem bi sastavu Hrvatska trebala zaigrati protiv Kanade

Dulist

Delija: Svoj prvi milijun uložit ću u sebe kako bih bio što bolji borac

Dulist

Hajdukova turneja završila u Župi, posebno iznenađenje za djecu bio je Karlo Sentić

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija