Sport

Dubrovnik Open pripao Dalmacijacementu!

Ovog vikenda održan je 26. međunarodni judo turnir Dubrovnik Open. Na natjecanju je nastupilo osam ekipa, a to su Judo klub Sokol, Judo klub Tempo-Podstrana, Judo klub Dalmacijacement, Judo klub Kaštela, Judo klub Dubrovnik 1966, Judo klub Onogošt, Judo klub Alkar i domaćin natjecanja Judo klub Dubrovnik. U ukupnom poretku klubova, 1. mjesto osvojio je Judo klub Dalmacija Cement, drugo mjesto osvojio je Judo klub Sokol, a treće Judo klub Onogošt.

-Još je jednom svu svoju čar pokazalo ekipno natjecanje jer je posljednji meč dana ujedno i odlučivao pobjednika turnira te pehar zasluženo odlazi s ekipom trenera Josipa Barića – navodi domaćin natjecanja Judo klub Dubrovnik. Izgubili su u borbi za broncu i na kraju zauzeli 4. mjesto. Plasman od petog mjesta zauzeo je Judo klub Kaštela koji je pobijedio Judo klub Dubrovnik 1966., dok je plasman od sedmog mjesta osvojila ekipa Judo kluba Alkar pobijedivši Judo klub Tempo – Podstrana.

Međunarodni judo turnir Dubrovnik Open je ekipno natjecanje u judu koje je na inicijativu pokojnog trenera Željka Đapića održano prvi put 1997. godine u Dubrovniku i koji se već 26 godina tradicionalno održava u Dubrovniku.

Poredak:

1. JK DALMACIJACEMENT

2. JK SOKOL

3. JK ONOGOŠT

4. JK DUBROVNIK

5. JK KAŠTELA

6. JK DUBROVNIK 1966

7. JK ALKAR

8. JK TEMPO

Pročitajte još

Jug protiv Jadrana u finalu kupa RH

Dulist

Lucija Ćirić Bagarić upisala je i treću ovotjednu pobjedu u portugalskoj Lousadi

Dulist

Podržite naše ‘Piture’ ovaj vikend!

Dulist