Sport

DUBROVNIK KUP Uzbudljivo je sinoć bilo u Hramu nogometa, ovo su pobjednici drugog dana

DUBROVNIK KUP Uzbudljivo je sinoć bilo u Hramu nogometa, ovo su pobjednici drugog dana

Uzbudljivo je sinoć bilo u Hramu nogometa, na drugom danu turnira Dubrovnik Kup. Lukša Pušić je ovoga puta bio ‘bez prijatelja’ pa nije mogao više zabiti Rivi Slano, Kljunak i Milić s po dva pogotka poništili su njegov Hat trick, a Lončar stavio točku na i. STOR je pokazao želju, igru i karakter, poveo s 1:0, međutim nije bilo dovoljno. Antonio Dragić ih je sa 2 pogotka ispratio za puni plijen Popreta. Oslabljeni HC je upisao važnu pobjedu na startu, Verona je bila bolja od Beša, a rafal golova pao je na utakmici Neverlusena i 1B, gdje je Neverlusen potvrdio svoju teoriju imena da nikad ne gubi i na kraju upisao vrijednu pobjedu od 4:3 – istaknuli su organizatori na društvenim mrežama.

A, ovo su rezultati drugog dana. FF Riva Slano dobila je utakmicu protiv ekipe Prijatelja rezultatom 5:3. Na 1:0 momčad FF Riva Slano poveo je Mateo Kljunak, za 1:1 gol je za Prijatelje postigao Lukša Pušić dok je Luka Pušić poveo u vodstvo Prijatelje na 1:2. Za 2:2 izjednačio je za Rivu Slano Mateo Kljunak, gol je iza njega dao Josip Milić za 3:2 te za 4:2, Petar Lončar zabio je za 5:2. Lukša Pušić upisao je i treći gol da Prijatelje, ali FF Riva Slano osigurala je uvjerljivu pobjedu.

Konoba Popret i Stor svoj su susret zaključili rezultatom 2:1. Za Stor prvi je gol dao Antonio Bačić, ubrzo je za 1:1 izjednačio Antonio Dragić koji je dao i drugi gol za 2:1i pobjedu Konobe Popret.

Susret ekipe Estudiantes LP i HC-a završio je s 0:1, a taj jedan gol postigao je Pavo Ljepopio. Hellas Verona pobijedioa je s 1:0 ekipu AP Iskop Bešo, a gol je postigao Ivan Čuić.

Bayer Neverlusen dobio je protiv ekipe 1B rezultatom 4:3. Đivo Dabo dao je prvi i drugi dol za Bayer, Niko Špero zabio je za 2:1 za ekipu 1B, na 3:1 Bayer je poveo Roko Sindik, a Niko Špero je odnmah uzvratio za 3:2 za 1B, na 4:2 poveo je Antonio Lučić. 4:3 golom je uzvratio Mario Obrovac.

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist