Grad

Dubrovnik gradnja kupila GP-ovo i Vrtlarovo zemljište u Solitudu

solitudo (67)

Zemljište u Solitudu u vlasništvu GP Dubrovnika u stečaju i Vrtara danas je kupila tvrtka Dubrovnik gradnja. Naime danas je održana  javna dražba na kojoj je spomenuta tvrtka to zemljište kupila za 2 milijuna i 770 tisuća kuna.

 

Kako nam je potvrdio stečajni upravitelj GP Dubrovnika Dragan Josip Knežević radi se o zemljištu u Solitudu od oko 1470 kvadrata, od čega je GP imao 550 kvadrata, a ostatak je bilo u vlasništvu Vrtlara.

– Radimo tiho, mirno i povučeno, namirujemo vjerovnike i za sada smo zadovoljni – zaključio je Knežević.

Inače, tvrtka Dubrovnik gradnja registrirana je i upisana u registar Trgovačkoga suda u Zagrebu 2001., a Društvo je registrirano za trgovinu, ugostiteljstvo i poslovanje nekretninama.
Primarna djelatnost tvrtke je gradnja stanova za tržište, a trenutno gradi na lokaciji u Šestinama-Zagreb.

– U želji da zadovoljimo potrebe kupaca zainteresiranih za kupnju stanova-apartmana na našoj obali, u pripremi su nam i apartmanska naselja u Dubrovniku, u Župi Dubrovačkoj -Buići i na Gružu.
Vrhunski stručnjaci iz oblasti projektiranja, nadzora i izvođenja građevinskih radova, rade sa nama, tako da projekat u Zagrebu potpisuje ARHANARH-KINCL d.o.o.-Zagreb, radove izvodi TA-GRAD d.o.o.-Zagreb a nadzor prati CAPITAL -ING d.o.o.-Zagreb. Projekti u Buićima i na Gružu, povjereni su arhitektonskom uredu STUDIO ALAMAT iz Dubrovnika – navodi se na internetskim stranicama Dubrovnik gradnje.

Pročitajte još

Franković: Kuće za odmor su komercijalni smještaj, a rješenje je novi paket poreznog zakona

Dulist

POTPISAN UGOVOR Kreće obnova nogometnog i košarkaškog igrališta u Gospinom polju

Dulist

BURA DOBRO RASHLADILA MORE Sa rekordnih 30 temperatura ‘pala’ ispod 22 Celzijeva stupnja

Dulist