Aktualno

DUBROVNIK DOBIO NOVE MJENJAČNICE KRIPTOVALUTA Evo gdje možete bitcoin kupiti i prodati za gotovinu

Mjenjačnica za kriptovalute odsad je dostupna i u poslovnicama tvrtke Auro Domus u Dubrovniku. Vodeći hrvatski lanac mjenjačnica i poslovnica za otkup zlata tako je proširio svoju djelatnost i u ‘virtualnu sferu’, omogućivši klijentima kupnju i prodaju dvadesetak najpopularnijih kriptovaluta za gotovinu.

-U ponudi imamo najpopularnije svjetske kriptovalute kao što su Bitcoin, Ether, Ripple, Litecoin i još dvadesetak drugih opcija. To znači da svatko tko želi ući u svijet kriptovaluta, može doći u naše poslovnice u Dubrovniku, na Gružu ili u ulici Ante Starčevića te jednostavno i brzo kupiti neku od kriptovaluta o kojima se piše u medijima. Kupnja se obavlja za gotovinu i cijeli proces značajno je pojednostavljen u odnosu na kupnju putem digitalnih platformi. Jednako tako, jednostavan je i obrnuti proces u kojem klijenti prodaju kriptovalute i za njih dobiju gotovinu – rekao je Sandro Rubinić, projektni menadžer za kriptovalute u Auro Domusu.

Istaknuo je kako se cijena kriptovaluta konstantno ažurira u skladu s vrijednostima na najvećim svjetskim burzama i dodao da će Auro Domus ovu ponudu uvesti u sve svoje poslovnice u vrlo kratkom roku, tako da će već za nekoliko dana ona biti dostupna diljem Hrvatske. Naglasio je kako tvrtka ima velika očekivanja od ove djelatnosti i vjeruje da među hrvatskim građanima postoji velika potreba za uslugom koju su uveli, budući da ona omogućava jednostavniju i sigurniju kupnju kriptovaluta.

-U suvremenom svijetu blockchain tehnologija i kriptovalute sve više postaju nezaobilazna vrsta imovine. Od pojma zanimljivog samo ‘zanesenjacima’ novom tehnologijom, Bitcoin, Ether i drugi ‘novčići’ postali su općeprihvaćeni dio financijskog tržišta u koji ulažu ozbiljni investicijski fondovi i renomirane tvrtke kao što je Tesla Motors. Ukratko, kriptovalute nisu budućnost – one su sadašnjost – zaključio je Rubinić.

Pročitajte još

POVIJESNI TRENUTAK Nakon 1277 dana završena je izgradnja Pelješkog mosta!

Dulist

OD PONEDJELJKA Na ovim parkiralištima Sanitata nećete moći parkirati zbog snimanja

Dulist

Pročitajte tko je u četvrtak i petak bez struje

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija