Aktualno

DUBROVNIK DOBIO NOVE MJENJAČNICE KRIPTOVALUTA Evo gdje možete bitcoin kupiti i prodati za gotovinu

Mjenjačnica za kriptovalute odsad je dostupna i u poslovnicama tvrtke Auro Domus u Dubrovniku. Vodeći hrvatski lanac mjenjačnica i poslovnica za otkup zlata tako je proširio svoju djelatnost i u ‘virtualnu sferu’, omogućivši klijentima kupnju i prodaju dvadesetak najpopularnijih kriptovaluta za gotovinu.

-U ponudi imamo najpopularnije svjetske kriptovalute kao što su Bitcoin, Ether, Ripple, Litecoin i još dvadesetak drugih opcija. To znači da svatko tko želi ući u svijet kriptovaluta, može doći u naše poslovnice u Dubrovniku, na Gružu ili u ulici Ante Starčevića te jednostavno i brzo kupiti neku od kriptovaluta o kojima se piše u medijima. Kupnja se obavlja za gotovinu i cijeli proces značajno je pojednostavljen u odnosu na kupnju putem digitalnih platformi. Jednako tako, jednostavan je i obrnuti proces u kojem klijenti prodaju kriptovalute i za njih dobiju gotovinu – rekao je Sandro Rubinić, projektni menadžer za kriptovalute u Auro Domusu.

Istaknuo je kako se cijena kriptovaluta konstantno ažurira u skladu s vrijednostima na najvećim svjetskim burzama i dodao da će Auro Domus ovu ponudu uvesti u sve svoje poslovnice u vrlo kratkom roku, tako da će već za nekoliko dana ona biti dostupna diljem Hrvatske. Naglasio je kako tvrtka ima velika očekivanja od ove djelatnosti i vjeruje da među hrvatskim građanima postoji velika potreba za uslugom koju su uveli, budući da ona omogućava jednostavniju i sigurniju kupnju kriptovaluta.

-U suvremenom svijetu blockchain tehnologija i kriptovalute sve više postaju nezaobilazna vrsta imovine. Od pojma zanimljivog samo ‘zanesenjacima’ novom tehnologijom, Bitcoin, Ether i drugi ‘novčići’ postali su općeprihvaćeni dio financijskog tržišta u koji ulažu ozbiljni investicijski fondovi i renomirane tvrtke kao što je Tesla Motors. Ukratko, kriptovalute nisu budućnost – one su sadašnjost – zaključio je Rubinić.

Pročitajte još

[FOTO/VIDEO] ZVIJEZDE U SPONZI Severina, Mia Begović, Maja Bajamić… kao biblijske žene

Dulist

Tko će biti bez struje u četvrtak i petak?

Dulist

U ČETVRTAK I PETAK Svečana promocija 334 studenta Sveučilišta u Dubrovniku

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija