DuList IN

DUBROVKINJA ORA IVANIŠEVIĆ ‘Bila sam tužna jer sam se vratila bez plasmana, ali moja priča tek počinje’

DUBROVKINJA ORA IVANIŠEVIĆ 'Bila sam tužna jer sam se vratila bez plasmana, ali moja priča tek počinje'

Dubrovkinja Ora Ivanišević, hrvatska natjecateljica za Miss Universe svijeta, vratila se kući te se putem društvenih mreža oglasila o svom iskustvu naglasivši kako će uskoro iznijeti više detalja.

-Završilo je jedno nezaboravno iskustvo, vratila sam se kući bez plasmana. Bila sam nezadovoljna i tužna, ali sam spremna pokazati koliko još imam za pridonijeti. Moja priča tek počinje. Par dana ću si uzeti da se odmorim i uživam s obitelji i prijateljima, pa ću vam ispričati sve o mom iskustvu i budućim planovima. Hvala svima od srca na podršci – napisala je.

Podsjetimo, 70. izbor za najljepšu ženu na svijetu, Miss Universe 2021. održan je protekle nedjelje u gradu Eilatu u Izraelu. Među osamdeset ljepotica bila je i hrvatska predstavnica Dubrovkinja Ora Antonia Ivanišević koja se nije uspjela plasirati u finale odnosno u Top 16 najprestižnijeg izbora ljepote. Ora se predstavila u nacionalnom kostimu koji je ručno izradila dubrovačka dizajnerica Džemila Dilberović.

Pročitajte još

EKSKLUZIVNO ZA DULIST Ana Rucner će opet pozdraviti ljeto na Srđu, najavljuje najbolji koncert!

Maria Prkut

NAKON OBJAVE SNIMLJENE EMISIJE NA HTV-U MATIJA VUICA PORUČILA KOMENTATORIMA Samo pišite ljudi, ako vas to veseli, a moja tuga je moj štit!

Dulist

Pripremila Jannette Razum – čokoladni lava kolačići

Dulist