Aktualno

Dubrovčani na sajmu “Seatrade Med”

asic33

Lučka uprava Dubrovnik, zajedno s lučkim upravama iz Splita, Šibenika, Zadra i Rijeke, svako dvije godine organiziraju predstavljanje hrvatskih destinacija za brodove na kružnim putovanjima na sajmu "Seatrade Med” koji se ove godine održava u francuskom Marseilleu.

– Uvjerenja smo da je prisutnost na ovom specijaliziranom sajmu od velikog značaja, štoviše u vrijeme krize i pada potražnje za hrvatskim proizvodom nužna.  Kroz već dugi niz godina prisustvovanja na ovom sajmu mogli smo se uvjeriti kako je naša prisutnost polučila kvalitetne poslovne rezultate – kazao je ravnatelj Lučke uprave Dubrovnik Antun Asić.

"Seatrade Med” sajam jedan je od najvećih sajmova ovoga tipa u Europi na kojem je prisutno preko tri tisuće sudionika iz 52 zemlje, 38 kompanija za brodove na kružnom putovanju, te ga posjeti preko deset tisuća posjetitelja, uz prisutnost 140 međunarodnih medijskih kuća.

– Posebno treba naglasiti kako se na sajmu predstavljaju destinacije za brodove na kružnim putovanjima podržane od strane gradova, turističkih zajednica i državnih dužnosnika kako bi se unaprijedila i razmijenila iskustva iz ovog vida turizma – istaknuo je Asić.

Pročitajte još

GRAĐANI OPTIMISTIČNI Bolja financijska situacija nego lani, ipak nije vrijeme za kupnju stana ili automobila

Dulist

[VIDEO/FOTO] Dirljiva humanitarna akcija za Roka uz stihove vječnog Luka Paljetka

Dulist

JAVNA TRIBINA ‘FREKVENCIJA I EKRANI’ Poznati novinari dijele iskustva iz svoje struke

Dulist