Politika

Dubrovački SDP priželjkuje veliku koaliciju

Dubrovački SDP priželjkuje veliku koaliciju

Dubrovački SDP priprema se za svibanjske izbore. O tome svjedoči i večerašnji sastanak Gradskog odora na kojem se razgovaralo o pripremama za izbore.

Na dnevnom redu bili su određeni datumi koje bi trebalo obilježiti prigodnim akcijama, ali i financiranje, odnosno budžet koji će SDP-u biti na raspolaganje za izbore.
No, SDP je spreman za veliku koaliciju. Naime, na pitanje kad će se razgovarati o imenima zamjenika kandidata za gradonačelnika, ali i o listi za Gradsko vijeće Niko Šalja, kandidat za gradonačelnika, ističe kako je bilo govora o potencijalnim predizbornim koalicijama.

– Nakon što se definiraju potencijalni koalicijski partneri moći ćemo govorit i o imenima kandidata za zamjenike – istaknuo je Niko Šalja. A što SDP priželjkuje? Okupljanje velike kompletne koalicije iz vremena bivše župana pok. Ivana Šprlje, koju su uz SDP činili i HNS, HSS (koji je doduše već istaknuo svog kandidata za gradonačelnika, pa je takva kombinacija upitna), HSLS i HSU.

– Naša vrata su otvorena za pregovore i za veliku koaliciju od prije 4 godine, i za onu iz vremena Šprlje – rekao je Niko Šalja.   

Pročitajte još

Maro Kristić javno postavio niz pitanja o turizmu i Turističkoj zajednici grada Dubrovnika

Dulist

UHIĆEN BIVŠI POMOĆNIK NINE OBULJEN Davor Trupković prihvatio mito od 39 tisuća eura i Apple Watch

Dulist

Andro Vlahušić: Kako smo izgubili Grad?

Dulist