DuList IN

Dubrovački hoteli i agencije nominirani za prestižnu turističku nagradu

ALH HotelBellevueDubrovnik exterior 1

Objavljene su nominacije za 31. nagradu ‘World Travel Awards’ koja će se dodijeliti u 2024. godini. Brojni dubrovački hoteli, kao i agencije nominirane su za ovu nagradu na području Hrvatske.

Turističke agencije ‘Dubrovnik Travel’ nominirane su za nagradu vodeće destinacijske menadžment kompanije (‘Leading Destination Management Company’).

Za nagradu vodećeg poslovnog hotela (‘Leading Business Hotel’) nominirani su Hilton Imperial Dubrovnik, Hotel Dubrovnik Palace, Hotel Excelsior Dubrovnik i Sun Gardens Dubrovnik.

Za vodeći hotel u Hrvatskoj (‘Leading Hotel’) nominirani su Dubrovnik President Valamar Collection Hotel, Hilton Imperial Dubrovnik, Hotel Bellevue Dubrovnik i Hotel Dubrovnik Palace.

Za najbolji apartman u hotelima (‘Leading Hotel Suite’) nominirani su predsjednički apartman u Hotelu Excelsior, predsjednički apartman u hotelu Royal Princess te predsjednički apartman u hotelu Sun Gardens Dubrovnik.

Nominaciju za vodeći resort (‘Leading Resort’) dobio je hotel Sun Gardens Dubrovnik.

Za vodeći hotel uz more (‘Leading Seafront Hotel’) nominirani su Hotel Bellevue Dubrovnik, Hotel Dubrovnik Palace, Rixos Premium Dubrovnik i Villa Dubrovnik.

Glasovati možete ovdje.

Foto Hotel Bellevue / ALH

Pročitajte još

Pogledajte što vas očekuje u novom kino tjednom programu!

Dulist

SUSRET NA KORČULI Vatreni usrećili Severininog sina!

Dulist

Vlasnici apartmana – imamo super novosti za vas!

Dulist