Sport

Dubrovački bridžisti odlični u Imotskom

Bridz turnir detalji

Odlične rezultate ostvarili su dubrovački bridžisti na tri turnira, održana ovog vikenda u Imotskom.

Tako je najprije na timskom natjecanju Otvoreno prvenstvo Jadrana tim Dubrovnik Tečajac (Dubravka Zvrko, Mario Majstorović, Frano Mozara i Tomo Mačai) osvojio peto mjesto u konkurenciji deset timova. Tim Astarea iz Mlina (Pavo Handabaka, Mario Kalebić, Stijepo Čubela i Pero Jemo) bio je šesti, dok je osmi bio tim Dubrovnik Danče (Toni Radić, Miho Jančić, Joško Đilović, Ante Mijić i Maja Mrša). Prvak Jadrana je tim Imotski.

Članovi BK Dubrovnik su bili najbolji na parskom turniru Modro jezero. Među 18 parova s Butler obračunom par Dubravka Zvrko i Mario Majstorović bio je prvi, dok je drugo mjesto pripalo Anti Mijiću i Maji Mrša.

Na parskom turniru Crveno jezero, na kojem su s Matchpoints obračunom nastupila 22 para, Zvrko i Majstorović bili su treći , a par Toni Radić i Miho Jančić sedmi. Prvo mjesto osvojili su Ante Vilić i Ozren Bego iz Splita.

Zapažen učinak na ovim turnirima ostvario je Mario Majstorović koji još uvijek ima manje od godinu dana aktivnog igranja bridža.

Pročitajte još

Dubrovački jedriličari oduševili na Prvenstvu Hrvatske radio upravljanih jedrilica

Dulist

Fantastična Lucija Ćirić Bagarić donosi Hrvatskoj novi Futures naslov

Dulist

STOLNI TENIS Najbolji pojedinci nakon 6. kola Prvenstva su Marko Venier, Filip Mikulić i Marko Šarić

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija