Sport

Dubrovački atletičari na prvenstvu Hrvatske u cestovnom trčanju

Dubrovački atletičari na prvenstvu Hrvatske u cestovnom trčanju

Seniori Atletskog kluba Dubrovnik Enis Hrustić, Nela Madeško, Daniel Marušić, Mario Kušar, Made Žeravica i Ante Živković nastupili su na pojedinačnom i ekipnom Prvenstvu Hrvatske u cestovnom trčanju koje se održalo u nedjelju, 23. listopada u Makarskoj u organizaciji AK sveti Marko.
Utrku dugu 10 kilometara od dubrovačkih predstavnika najbrže je istrčao Ante Živković s vremenom 34:40 i u ukupnom poretku zauzeo osmo mjesto dok je u svojoj kategoriji zauzeo drugo mjesto i osvojio srebrnu medalju.
Enis Hrustić utrku je istrčao za 38:14 i u ukupnom poretku zauzeo 17. mjesto dok je u svojoj kategoriji osvojio brončanu medalju.
Mario Kušar u ukupnom poretku s istrčanim vremenom 40:39 zauzeo je 23. mjesto dok je u svojoj kategoriji zauzeo drugo mjesto i osvojio srebrnu medalju.
Daniel Marušić utrku je istrčao za 41:50 te u ukupnom poretku zauzeo 25 mjesto dok je u svojoj kategoriji zauzeo treće mjesto i osvojio brončanu medalju.
U konkurenciji žena, boje Atletskog kluba Dubrovnik, branile su Nela Madeško i Made Žeravica.
Utrku dugu 10 kilometara Žeravica je istrčala za 47:45 i u ukupnom poretku zauzela deveto mjesto dok je u svojoj kategoriji zauzela drugo mjesto.
Madeško je utrku istrčala za 48:28 i u ukupnom poretku zauzela 11. mjesto dok je u svojoj kategoriji zauzela drugo mjesto.
U ekipnom poretku u sastavu Ante Živković, Mario Kušar i Enis Hrustić Atletski klub Dubrovnik zauzeo je četvrto mjesto.

Pročitajte još

DRUGI DAN MITINGA Još tri medalje za PK Jug!

Dulist

OLMISSUM SLAVIO Square nije uspio izboriti majstoricu polufinala

Dulist

PRVI DAN ‘SWIM WARSA’ Šest medalja za Plivački klub Jug!

Dulist