DuList IN

DUBROVAČKA TRPEZA U nedjelju vas na Stradunu čekaju gastro poslastice

DUBROVAČKA TRPEZA U nedjelju vas na Stradunu čekaju gastro poslastice

Posljednji dan ovogodišnjeg izdanja Good Food Festivala, u nedjelju 20. listopada očekuje nas tradicionalna Dubrovačka trpeza. Ovaj gastronomski događaj kao svake godine humanitarnog je karaktera, a sav prihod namijenjen je za Udrugu za zaštitu prava psihijatrijskih pacijenata i unaprjeđenje duševnog zdravlja i kvalitete života “Lukjernica” i Društvu multiple skleroze Dubrovačko-neretvanske županije.

Uz simbolične cijene bonova koji će se prodavati od 10 sati, moći će se uživati u brojnim delicijama dubrovačkih ugostitelja i u kušanju vina. Bon za hranu će koštati 35 kuna, a bon za piće 15 kuna. U prigodnom programu koji će voditi Ivica Puljić, nastupit će Klapa Ragusa s početkom u 11 sati, dok će svečano otvorenje Dubrovačke trpeze biti u podne.

Uz Turističku zajednicu grada Dubrovnika i Grad Dubrovnik, organizatori Dubrovačke trpeze su I Dubrovačko – neretvanska županija, Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Dubrovnik, Obrtnička komora Dubrovačko neretvanske županije, Ceh ugostitelja te Turističko ugostiteljska škola Dubrovnik.

Pročitajte još

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist

KRISTINA ČORAK DONOSI Tradicionalne slastice s modernim twistom

Dulist

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović