Grad

Dubrovačka biskupija traži zakupce za prostore u Gradu i Mlinima

collage dubrovacka biskupija

Dubrovačka biskupija daje u zakup tri poslovna prostora od kojih su dva u Gradu, a treći u Mlinima u Župi dubrovačkoj. Izdaju se na vrijeme od pet do deset godina te se preuzimaju u zatečenom stanju, s tim da je jedan od njih slobodan za zakup tek od 1. svibnja iduće godine. Iz Dubrovačke biskupije u objavljenom javnom pozivu ističu kako je visina zakupa važna stavka kod odabira potencijalnih zakupaca, ali nije jedini kriterij po kojem će se odlučivati.

Dva prostora u Gradu se nalaze u vlasništvu Popovskog zbora dok je treći u Mlinima u vlasništvu Dubrovačke biskupije.

U Gradu prostor površine 18,47 m2 na adresi Zamanjina 6, u vlasništvu Popovskog zbora, trenutno nije u zakupu. Daje se u zakup na 5 godina, odnosno do 31. 12. 2028.

Zamanjina 6 skaliniU Gradu prostor površine 46,33 m2 na adresi Između Polača 7, također u vlasništvu Popovskog zbora, trenutno je u zakupu tvrtke Marina d.o.o. ‘Pizzeria Mamma Margherita’ do 31. 12. 2024. te je slobodan od 1. siječnja iduće godine, a daje se u zakup na vrijeme od 5 godina, odnosno do 31. prosinca 2029.

Izmedu polaca 7 ulazU Župi dubrovačkoj u Mlinima objekt ‘Mlinica’ na adresi Tupina, bruto površine od 235,52 m2., sastoji se od prizemlja i dva kata. Prostor je trenutno prazan te se može urediti za poslovno ili stambeno korištenje. Daje se u zakup na deset godina.

Tupina Mlini foto2

 

 

Pročitajte još

FRANKOVIĆEVA ČESTITKA JUDAŠIMA Vaše vitrine se pune odličjima, a naš ponos raste

Dulist

Nije Lovrijenac nego Lovrjenac! Nije ni ‘u Kneževom dvoru’, nego ‘u Kneževu dvoru’!

Dulist

PRIPREMNI RADOVI OVOG PONEDJELJKA Rampama i zaštitarima protiv ilegalaca na Pilama

Dulist