Grad

Dubrovačka biskupija traži zakupce za prostore u Gradu i Mlinima

Dubrovačka biskupija traži zakupce za prostore u Gradu i Mlinima

Dubrovačka biskupija daje u zakup tri poslovna prostora od kojih su dva u Gradu, a treći u Mlinima u Župi dubrovačkoj. Izdaju se na vrijeme od pet do deset godina te se preuzimaju u zatečenom stanju, s tim da je jedan od njih slobodan za zakup tek od 1. svibnja iduće godine. Iz Dubrovačke biskupije u objavljenom javnom pozivu ističu kako je visina zakupa važna stavka kod odabira potencijalnih zakupaca, ali nije jedini kriterij po kojem će se odlučivati.

Dva prostora u Gradu se nalaze u vlasništvu Popovskog zbora dok je treći u Mlinima u vlasništvu Dubrovačke biskupije.

U Gradu prostor površine 18,47 m2 na adresi Zamanjina 6, u vlasništvu Popovskog zbora, trenutno nije u zakupu. Daje se u zakup na 5 godina, odnosno do 31. 12. 2028.

Dubrovačka biskupija traži zakupce za prostore u Gradu i MlinimaU Gradu prostor površine 46,33 m2 na adresi Između Polača 7, također u vlasništvu Popovskog zbora, trenutno je u zakupu tvrtke Marina d.o.o. ‘Pizzeria Mamma Margherita’ do 31. 12. 2024. te je slobodan od 1. siječnja iduće godine, a daje se u zakup na vrijeme od 5 godina, odnosno do 31. prosinca 2029.

Dubrovačka biskupija traži zakupce za prostore u Gradu i MlinimaU Župi dubrovačkoj u Mlinima objekt ‘Mlinica’ na adresi Tupina, bruto površine od 235,52 m2., sastoji se od prizemlja i dva kata. Prostor je trenutno prazan te se može urediti za poslovno ili stambeno korištenje. Daje se u zakup na deset godina.

Dubrovačka biskupija traži zakupce za prostore u Gradu i Mlinima

 

 

Pročitajte još

BALKAN ROADSHOW 2024. Turistička ponuda Dubrovnika predstavljena u Aziji

Dulist

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist