Politika

Dubravka Šuica u Strasbourgu

Potpredsjednica Kongresa lokalnih i regionalnih vlasti Vijeća Europe i potpredsjednica HDZ-a Dubravka Šuica sudjelovala je na sjednici Predsjedništva Kongresa održanoj jučer u Strasbourgu.

Prioriteti Kongresa za razdoblje 2013. – 2016. godine, rezolucija o ulozi Kongresa u Vijeću Europe, nove politike susjedstva, projekt Saveza gradova i regija za uključivanje Roma, promatranje lokalnih i regionalnih izbora, te doprinos Kongresa kampanji Vijeća Europe "One to Five", teme su o kojima je raspravljalo Predsjedništvo Kongresa.

Jedna od važnijih točaka sjednice bilo je izvješće Europske razvojne banke kojom prigodom je posebno istaknut primjer Hrvatske kojoj  je Europska razvojna banka odobrila 155 milijuna eura namijenjenih sufinanciranju komunalne, društvene i socijalne infrastrukture u slabije razvijenim gradovima i općinama.

Pročitajte još

Plenković: ‘Nije dobro donositi velike odluke kad je jugo’, Milanović: ‘Kad puše jugo, miš se sakrije u rupu…’

Dulist

VLAHUŠIĆ O REBALANSU PRORAČUNA Vrijeme kredita je prošlo, živimo od rada i imovine!

Dulist

HDZ OBJAVIO REZULTATE Evo koliko su glasova dobili Franković i zamjenici na unutarstranačkim izborima

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija