DuList IN

Drama Gorana Ivaniševića i bivše supruge Tatjane Dragović

goran ivanisevic 3

Bivši tenisač Goran Ivanišević podigao je buru u javnosti kada je prije dva dana objavio na društvenim mrežama da od bivše supruge Tatjane Dragović traži novac koji je zaradio prije i nakon njihova braka. Sada je tu objavu izbrisao s Instagrama, piše Jutarnji.

– Ovako… onoga trenutka kada sam se usudio potraživati novce koje sam zaradio prije i tijekom braka, koje je T.D prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam obiteljski nasilnik i miljenik sudova. Sad samo čekam tužbu koja bi trebala ustvrditi da je dotična T.D osvojila Wimbledon i dvije olimpijske medalje, a možda i još neki Grand slam, ali to još sud treba ustvrditi. Za sve upite i ostalo, javite se mojim odvjetnicima, gosp. Mandiću i gosp. Staniću koji se bave ovim slučajem već dugo vremena. Uz dužno poštovanje, Goran – glasila je objava koja je nestala, a mnogi se pitaju što se točno događa.

Podsjetimo, tjednik Nacional objavio je, kako tvrde, ekskluzivne dokumente koji otkrivaju sudske sporove između Gorana Ivaniševića i njegove bivše supruge Tatjane Dragović. Tjednik tvrdi da je dobio uvid u opsežnu dokumentaciju povezanu s više sudskih postupaka koje je umirovljeni hrvatski tenisač pokrenuo protiv svoje bivše supruge, a navodno i kćeri. Nacional navodi da je Ivanišević poduzeo te postupke s ciljem da Tatjani Dragović oduzme dio imovine i navodnu pozajmicu od 2,5 milijuna eura.

Cijelu situaciju komentirala je i njegova sadašnja supruga Nives Ivanišević.

– Pravda je spora, ali dostižna – komentirala je njegovu sada već objavu na Instagramu i izrazila podršku svome suprugu.

Inače, Nacional je jučer objavio da je Ivanišević odlučio tužiti Dragović i kćer Amber te da traži polovicu stana u središtu Zagreba, a kako piše Jutarnji oglasili su se i njegovi pravni zastupnici, odvjetnici Nikola Mandić i Ivan Stanić.

– Prije svega, kao pravni zastupnici g. Ivaniševića, mišljenja smo kako su ovakvi, potpuno promašeni, neistiniti i zluradi novinski članci, pokušaj pritiska na sud i nadležna tijela te ometaju zakonito i objektivno sagledavanje činjenica.

Tim više, postupci koji se izravno odnose i kojima su izravno obuhvaćena i zajednička djeca, posebno su osjetljivi za rad i iziskuju dodatnu profesionalnost i pažnju svih koji u takvim postupcima sudjelujemo, dakle, prije svega samih stranaka i nas pravnih zastupnika. Čitav niz iznijetih neistina, kao i podataka čiju tajnost zakon propisuje, iako će imati svoj epilog u demantijima i postupku naknade štete, već je počinilo štetu, prije svega zajedničkoj djeci, a posljedično i trenutnim obiteljima Tatjane Dragović i Gorana Ivaniševića.

Goran Ivanišević, nekada kao vrhunski igrač, a danas kao trener jednog od najvećih tenisača u povijesti tog sporta, predano i profesionalno radi, kako bi osigurao danas, kao i nekad, što bezbrižniji i perspektivniji život, prije svega, svojoj obitelji.

Obzirom da su Tatjana Dragović i njezin trenutni odabranik vrlo često u medijima, gotovo uvijek vezano uz uživanje i potrošnju, a gotovo neprimjetno uz skromnost i rad, ne mislimo posebno komentirati managerske sposobnosti i aktivnosti Tatjane Dragović u teniskom razvoju Gorana Ivaniševića, a koje se navode, jer je javnost mogla sama steći dovoljno spoznaja o tome do sada.

U pravcu profesionalnog pristupa i iznošenja argumentacije nadležnim tijelima i sudu te poštujući zakonom propisanu tajnost izvida nismo u mogućnosti, a niti voljni medijski raskrinkavati svu neistinitost, zluradost i štetnost ovakvog neistinitog teksta – zaključuju svoje priopćenje odvjetnici Mandić i Stanić.

Foto: Arhiva

Pročitajte još

Pogledajte što vas očekuje u novom kino tjednom programu!

Dulist

SUSRET NA KORČULI Vatreni usrećili Severininog sina!

Dulist

Vlasnici apartmana – imamo super novosti za vas!

Dulist