DuList IN

DOSAD NEVIĐENO Pravi pravcati flamenco show ovu subotu na Orsuli!

DOSAD NEVIĐENO Pravi pravcati flamenco show ovu subotu na Orsuli!

Nakon subotnje rasplesane i glazbene poslastice koju nam je priredio Keziah Jones u Parku Orsula, nastavlja se sa zanimljivim programom.

Tako će se prvi put na jednoj od najljepših ljetnih pozornica izvesti vrhunski Flamenco show u kojem se pretaču izvanredne vokalne i plesne numere.

JOSE ENRIQUE MORENTE
Sin je nezaboravnog majstora Enrique Morentea i plesačice Aurore Carbonell. Jose Enrique Morente, dvadesetšestogodišnjak za koga glazbena kritika i publika tvrdi da se već etablirao kao vrsni flamenco izvođač te kompozitor. Zaljubljenici Flamenca s nestrpljenjem očekuju njegov novi uradak, koji bi trebao izaći pred kraj ljeta.

IRENE RUEDA
Počela je plesati s četiri godine, a od osamnaeste godine profesionalno se bavi plesom. 2015. pobjednica 16. andaluzijskog flamenco natjecanja. Smatra se jednom od važnijih plesačica Granade i Seville, kolijevki flamenca.

Nakon Flamenca Orsula festival poklanja svojim građanima 8.8. koncert trija More Love Ensemble koji će ugostiti virtuoza na gitari Maria Igreca. Ansambl je nastao kao rezultat dugogodišnjih prethodnih suradnji glazbenika, kroz koju se razvio i zajednički senzibilitet te glazbeni izričaj. Putovanje istomišljenika kroz world music, fusion i jazz glazbu.

ULAZNICE
za Flamenco Show: Morente & Rueda stoji 140 kuna. A ista cijena bit će na ulazu, na Orsuli, od 20 sati na dan koncerta.

Ulaznice možete pronaći na prodajnim mjestima, Turističkoj agenciji Compass South Adriatic Dubrovnik, na adresi Pera Čingrije 2, u Omladinskom hostelu u Bourbonu (Youth Hostel Dubrovnik- HFHS), na adresi Vinka Sagrestana 3, te na internetskim stranicama:

http://orsula-festival.com/karte
https://www.entrio.hr/events?s=orsula

 

Pročitajte još

[FOTO] UNIDU BookClub – inicijativa koja obogaćuje studentski život Dubrovnika

Nora Di Leo

DEFINITIVNO FAVORIT! Baby Lasagna skočio na eurovizijskim kladionicama

Dulist

SEVE U DUBROVNIKU ‘Ljubav se ljubavlju vraća’

Dulist