Aktualno

Doris Bender vratila se doma: ‘Nemojte čekati da se nešto dramatično dogodi da shvatite neke stvari’

Doris Bender, naša mlada sugrađanka, koja se dugo liječila u Klinici za plućne bolesti Jordanovac vratila se doma. Tim povodom objavila je dirljiv status koji prenosimo u nastavku:

-Nakon 6 mjeseci i 4ipo mjeseca sepse doma. Nakon kriza za život, najgorih nalaza, bolova, temperatura, groznica, upala pluća, embolije, milijun pretraga i antibiotika pobijedila sam. Pobijedili smo, ja i moja doktorica najviše. Jesmo li plakali kada smo vidjeli prve nalaze? Jesmo od sreće. Je li gotovo? Naravno da nije. Je li ostavilo posljedice? Itekako, kratkoročno i dugoročno. Da pišem mogla bih pisati do sutra kakve i koje, ali nije bitno sada, bitno je da sam se nakon toliko muke izborila. Sada kreće nova borba i ne da krećemo od 0 nego još ispod 0. Borba za dah, za normalan život. Je li bilo teško? Preteško i sigurna sam da većina nije proživila u životu što ja na dnevnoj bazi. Je li me ovo naučilo nečemu? Itekako. Ne, ne bi preporučila da na ovaj način preispitate sebe, život, odluke, ljude oko sebe ali ja jesam evo i znam sada itekako što je zapravo bitno. Nemojte čekati da se nešto dramatično dogodi da shvatite neke stvari. Doma, možda za kratko ali napokon za Božić doma i to s ovim najdražim stvorenjem, poručila je Doris.

 

Foto: Facebook

Pročitajte još

SUKOB INTERESA Evo zbog čega direktorica Sanitata Klaudija Barčot mora platiti kaznu od 4 tisuće kuna

Dulist

Udruga Rina Mašera poziva na humanitarni koncert Stijepa Gleđa Markosa

Dulist

FESTA U OČIMA ŠKOLARACA Primorci, Župljani i Konavljani na panou, pod budnim okom Parca

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija