Crna kronika

DORH O POKUŠAJU UBOJSTVA Tijekom svađe na muža nasrnula nožem

gruz nuncijata

Županijsko državno odvjetništvo u Dubrovniku donijelo je rješenje o provođenju istrage protiv 59-godišnjakinje zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela ubojstva u pokušaju.

Kako se navodi u priopćenju DORH-a, postoji osnovana sumnja da je okrivljenica 23. siječnja oko 16,30 sati u dnevnom boravku obiteljske kuće, tijekom svađe sa svojim suprugom, u jednom trenutku uzela kuhinjski nož i, u namjeri da liši života svog supruga, nasrnula na njega nožem, a kad joj ga je on oduzeo, okrivljenica je uzela drugi kuhinjski nož i u više navrata zamahnula njime prema suprugu.

-Okrivljenica nije uspjela u svojoj namjeri jer je njezin suprug, kako bi se obranio, ispred sebe držao klupu za vježbanje tako da su dva udarca nožem pogodila u tu klupu, a jednim udarcem noža ga je okrivljenica ubola u vanjski dio lijeve šake ozlijedivši ga (posjekotina). Okrivljenicu je u daljnjim napadima na supruga spriječio njihov sin koji joj je oduzeo taj nož, kao i sljedeći nož koji je ona uzela iz kuhinje i krenula prema suprugu – navode iz DORH-a.

Protiv okrivljenice je određen istražni zatvor, a navedeni se događaj, podsjetimo, dogodio u obiteljskoj kući na predjelu Gruža.

Foto: Ilustracija

Pročitajte još

MOTOCIKLIST PREVEZEN U BOLNICU Prometna u Baćini

Dulist

PROMETNA NA ILIJINOJ GLAVICI Sudar dva automobila i taksija

Dulist

ZAVRŠENO KRIMINALISTIČKO ISTRAŽIVANJE 61-godišnjak kružnom prevarom ukrao gotovo 28 tisuća eura

Dulist