Sport

UOČI HUMANITARNE UTAKMICE Košarkaši Dubrovnika uputili obavijest navijačima

KK Dubrovnik grupna vs Zabok 1 773x380 1

Košarkaši Dubrovnika od 18 sati u Gospinom polju dočekuju zagrebačku Cibonu, u sklopu 8. kola FAVBET premijer lige. Nakon sedam odigranih susreta Dubrovnik ima četiri pobjede i tri poraza, dok zagrebačka momčad ima šest pobjeda i samo jedan poraz.

-Veselimo se današnjoj utakmici. Prošlo je dosta vremena od kad je zadnji put Cibona gostovala u Gospinom polju. Nakon svih problema prošlog tjedna, ovaj smo iskoristili za dobar trening i pripremu. Moramo biti rastrčani, fokusirani, iskontrolirati njihovu tranziciju i napadački skok, gdje du dominantni. Bez obzira na probleme, Cibona je vezala šest pobjeda, i sve ćemo napraviti da taj niz večeras prekinemo – istaknuo je trener Dubrovnika Ivan Perinčić.

Podsjećamo još jednom kako današnja utakmica ima humanitarnu notu, u suradnji s udrugom Tata je tata. Dio sredstava od ulaznice bit će namijenjen za malenog Lukasa Hasana, u sklopu akcije “Za Lukasov korak”. Osim toga, na ulazu će, kod mjesta za kupnju ulaznice, biti postavljena kutija za donacije.

Banner 300x250 DU 1

Ovim putem se mole navijači da što prije dođu, kako bi se izbjegle gužve! Vrata dvorane otvaraju se od 17 sati.

Pročitajte još

POSLJEDNJEG VIKENDA U LISTOPADU Na Mirinovu finale autoslalom sezone

Dulist

Mlade nogometašice ŽNK Ombla ostvarile sjajan rezultat na Golmania Cupu 2024

Dulist

Filip Boro iz NK Župa dubrovačka otišao na probu u engleski premierligaški klub Brighton

Dulist