Aktualno

Dolaze turski investitori!

Na današnjoj konferenciji održanoj u Zagrebu u središnjem uredu HNS-a, Radimir Čačić istaknuo je kako je jedan od najvećih projekata na dubrovačkom području Kupari, te će se on ponuditi u idućih 60 dana na međunarodnom natječaju.

Projekt je vrijedan 400 milijuna eura, a Čačić je naglasio kako su u Istambulu i Antaliji obavljena dva kruga razgovora s turskim investitorom, te najavio dolazak vlasnika Rixos grupe 12. listopada kako bi se dogovorili svi detalji.
Dubrovnik je Čačić nazvao partnerom na lokalnoj razini, kao jedinicu samouprave koja je najkvalitetniji partner za realizaciju programa Vlade.

Osim Kupara, osvrnuo se i na incesticijske projekte kao što su HE Ombla, projekt vrijedan milijardu kuna te projekt golf igrališta na Srđu vrijedan sedam milijardi kuna. Očekuje se još i investicija u hotel Belvedere te izgradnja još tri škole na dubrovačkom području putem modela javno-privatnog partnerstva.
 

Pročitajte još

ZAČINIMO BOŽIĆ LJUBAVLJU Humanitarna akcija kuhanja bakalara na sv. Mihajlu

Dulist

Naši policajci obilježili Međunarodni dan osoba s invaliditetom

Dulist

VICKO MIHALJEVIĆ NA SATU POVIJESTI Branitelji su bili odlučni do zadnjega braniti svoj grad

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija