Aktualno

DOČEK NOVE Dubrovnik će Čoliću platiti 130 tisuća eura, a Splićani se pitaju je li 80 tisuća previše

Zdravko Čolić će za novogodišnji koncert na Stradunu dobiti honorar od 130 tisuća eura, što će biti najskuplji nastup za dočeke novih godina u Hrvatskoj.

DuList je objavio i anketu u kojoj smo pitali Dubrovčane jesu li zadovoljni Zdravkom Čolićem kao izborom za doček 2024. na Stradunu? U četiri dana više od 3 tisuće građana glasalo je i izjasnilo se u anketi.

Visokih 39,17 posto naših sugrađana nikako nisu zadovoljni izborom Čolića, dok njih 37,36 posto smatra kako je ovaj regionalni pjevač u potpunosti odličan odabir. Njih 13,83 posto izjasnilo se sa ‘može proć’, a tek 9,64 posto načih čitatelja smatra kako je Dubrovnik za doček nove zaslužio nastup neke svjetske zvijezde.

U Splitu će pak, novogodišnji koncert održati Grgo Šipek poznatiji kao reper Grše, pjevačka legenda Doris Dragović i dugovječni splitski duo Kuzma & Shaka Zulu, piše Slobodna Dalmacija.

O tome koliko će novca to stajati Splićanke i Splićane Slobodna Dalmacija nije dobila točnu brojku od tvrtke Žnjan koja je potvrdila izvođače. Odgovorili su kako je “planirani proračun ovogodišnjeg dočeka Nove godine na Rivi u visini prošlogodišnjeg” te da “vjeruju da će u okviru toga i ostati”.

Prošle je godine, prema riječima tadašnjeg direktora tvrtke Žnjan Ante Šunjića, novogodišnji proračun iznosio šestotinjak tisuća kuna, odnosno 80.000 eura. U Novu godinu Split su na Rivi tada uveli Severina i Vojko V.

O ukusima se ne raspravlja, no Splićanke i Splićani će, kao i uvijek, imati što za reći o ovogodišnjem izboru, zaključili su iz Slobodne Dalmacije.

Pročitajte još

TURISTIČKI PROMET DO KRAJA STUDENOG Dubrovnik na 3,8 milijuna noćenja

Dulist

‘Dosje Jarak’ u novoj epizodi obrađuje svirepo ubojstvo Ivane Hodak!

Dulist

[DUBROVČANI IZVAN GRADA] KORNELIJA GLAVOČIĆ BROWN Kako je dijete Lapada završilo u Coloradu?!

Ivana Mijić Vulinović