Aktualno

DO SREDINE OŽUJKA Vikendom trajektne karte 20 posto jeftinije

jadrolinija dubrovnik

Agencija za obalni linijski prijevoz u dogovoru s Ministarstvom  mora, prometa i infrastrukture, pripremila je pilot projekt smanjenja cijene trajektnih karata u iznosu od 20 posto od izvansezonske cijene karata u dane vikenda, odnosno od petka do nedjelje.

Glavni cilj je potaknuti povećanje prometa putnika i određenih kategorija osobnih vozila na otoke u izvansezonskom razdoblju, kako prenosi Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture.

Mjera će se provoditi u razdoblju od 19. siječnja do 18. ožujka 2018., a preporuku Upravnog vijeća Agencije prihvatili su Rapska plovidba i Jadrolinija pa će na trajektnim linijama koje održavaju ti brodari, 20 posto manju cijenu plaćati: odrasle osobe, djeca od tri do dvanaest godina, osobni automobili, motocikli, motocikli s prikolicom, mopedi i bicikli.

Ovisno o učincima provedbe ove preporuke upućene brodarima, po njenom završetku, razmotrit će se mogućnost daljnje primjene, osobito uzimajući u obzir pokazatelje povećanja iskoristivosti kapaciteta brodova te financijski efekt primjene preporuke, poručuju iz Ministarstva.

Pročitajte još

SUZE, TUGA I BOL PRED SUDOM Obitelj u tišini na prosvjedu tražila pravdu za Katu i Stipu

Dulist

Dubrovnik i Sanya jačaju suradnju: Skulptura “Sveti Vlaho i Grad” predana gradonačelniku Sanye

Dulist

Požar kod Orebića brzom intervencijom vatrogasaca stavljen pod kontrolu

Dulist