Aktualno

Tvrtka dm donirala 11 paleta hrane Društvu za zaštitu životinja Dubrovnik

Tvrtka dm ovog je ponedjeljka dala ukupno 30.973 konzervi hrane za životinje Udruzi Šibenske šape, Udruzi Farmica iz Našica kao i našem ‘Društvu za zaštitu životinja Dubrovnik’. Na Žarkovicu je tako stiglo 11 paleta hrane za napuštene životinje.

Naime, povodom Svjetskog dana zaštita životinja, dm je 4. listopada pozvao pratitelje na Facebooku da podijele fotografije svojih kućnih ljubimaca te je za svaku fotografiju donirao jednu konzervu hrane za životinje Dein Bestes. Prikupljene su 30.973 fotografije čime je dm u suradnji s pratiteljima na Facebooku osigurao donaciju 28 paleta konzervi, od kojih je 11 namijenjeno napuštenim životinjama o kojima skrbi Društvo za zaštitu životinja Dubrovnik.

-Na Svjetski dan zaštite životinja naši su fanovi na Facebooku svakog sata podijelili više od 2.000 fotografija svojih ljubimaca. U manje od 24 sata potaknuli smo više od 30.000 ljudi da se angažiraju i podrže nesebične volontere i napuštene životinje o kojima brinu. U ime dm-a zahvaljujem svima što su podržali ovu donaciju koja će štićenicima udruga iz Šibenika, Našica i Dubrovnika osigurati mirnu zimu, a volonterima omogućiti lakšu brigu o životinjama – izjavio je Josip Knežević, područni menadžer dm-a.
Ovo je druga godina za redom kako je dm udružio snage s fanovima na Facebooku u sklopu višegodišnje kampanje ‘Kad se naše šape slože’. Prošle godine zajedno su osigurali donaciju 21.204 konzerve za najveće hrvatsko sklonište za napuštene životinje ‘Prijatelji’ iz Čakovca.

Pročitajte još

PROMOCIJA I PROSLAVA Knjiga ‘Hercegovački franjevci sto godina u Slanom’ i blagdan sv. Jeronima

Dulist

OPROŠTAJ OD GLAZBENE LEGENDE ‘Dragi Milo, nećemo prestati slušati tvoje pjesme’

Dulist

U PETAK Konferencija ‘Dubrovački medijski dani’, stiže i ministrica Obuljen Koržinek

Dulist