Grad

DKOM odbio žalbu Tehnogradnje kao neosnovanu, tvrtka Atis održavat će gradske ceste

splitski put radovi 5

Državna komisija za kontrolu postupaka javne nabave donijela je rješenje kojim je odbijena žalba Tehnogradnje d.o.o. na Odluku o odabiru u otvorenom postupku javne nabave redovnog održavanja nerazvrstanih cesta i javnih prometnih površina Grada Dubrovnika, javljaju iz Gradske uprave.

-S obzirom da je Grad kao naručitelj na ispravan način donio Odluku o odabiru, Odjel za komunalne djelatnosti, promet i mjesnu samoupravu slobodan je potpisati najprije okvirni sporazum na razdoblje od dvije godine, a onda i ugovore po okvirnom sporazumu s odabranim ponuditeljem ATIS DUBROVNIK d.o.o., koji je dao najpovoljniju ponudu – ističu iz Grada Dubrovnika.

-Podsjetimo, nezadovoljan dosadašnjom dinamikom i s ciljem ubrzanja izvođenja radova na gradskim prometnicama, Grad Dubrovnik je ove godine prvi put razdvojio javne nabave za redovno i za pojačano održavanje nerazvrstanih cesta i javnih prometnih površina. Dok redovno održavanje obuhvaća dežurstvo, zimsku službu i manje hitne popravke, pojačano održavanje obuhvaća veće radove na prometnicama – zaključuju.

Pročitajte još

STRES U GUŽVAMA Pavela: Pomoći drugom vozaču stvara osjećaj mira i ugode

Dulist

POŽALIO NAM SE ČITATELJ Cabrio bus na Pilama blokirao ‘šesticu’

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist