Vaše vijesti

DJEČJI TJEDAN „Djeca su naša velika radost!“

DJEČJI TJEDAN „Djeca su naša velika radost!“

Ovogodišnji Dječji tjedan uz nagrađeni projekt ‘Djeca su naša velika radost’ pod motom ‘Djeca u prirodi’ mladi ekoaktivisti Eko Omblići i Zeleno Sunce obilježili su malim eko-akcijama u prirodi.

Prvo su u srijedu 8. listopada pituravali zidove Eko parka Ombla u Mokošici i zidove obližnjih dječjih igrališta: Naime u posljednje vrijeme je u Mokošici puno i neprimjerenih grafita po zidovima dječjeg igrališta i šetnici ‘Krijesnici’.

Drugu eko-akciju imali su u subotu, 11.listopada u Eko parku Ombla i obližnjim zelenim površinama kada su plijevili travu i korov koji je gotovo prerastao ukrasno grmlje i cvijeće Eko parka.

– Male zelene aktivnosti jako vesele naše mlade ekoaktiviste , posebno za ovih sunčanih dana kada je zaista divno boraviti u prirodi još uz to kada je priroda čista rascvjetana i zelena! Tko je tada sretniji od njih! Stoga su u okviru ovogodišnjeg Dječjeg tjedna pod motom „Djeca u prirodi“ mladi ekaoktivisti poručili: Djeca trebaju što više boraviti u prirodi. Priroda ih čini sretnim i opuštenim! – ističu Eko-Omblići.

Pročitajte još

PROBLEMATIČNI ZNAKOVI KRAJ DOMA ZDRAVLJA ‘Mi se snalazimo, dok stranci rade opasne greške’

Dulist

NEMOGUĆA SITUACIJA Čitateljica: ‘S kolicima trebam izlaziti na cestu i izlagati opasnosti svoje dijete i sebe’

Dulist

U PORTU ‘Može li netko ovo iščupat? Potkopalo je kamen…’

Dulist